Business intelligence & big data recruitment

Embedded software engineer vacatures in Almelo

Embedded software engineer

Zie alle vacatures

Een embedded software engineer houdt zich bezig met het ontwerpen, testen en implementeren van software en hardware voor embedded systemen. Een embedded systeem is een computersysteem waarbij de hardware en software is weggewerkt, zoals een broodrooster. Door aanwijzingen van de gebruiker laten microchips deze apparaten werken. Door de combinatie van hardware en software in embedded systemen werkt een embedded software engineer vaak in teamverband. Het is dus belangrijk dat de embedded software engineer goed op een multidisciplinair niveau samen kan werken.

De taken van een embedded software engineer zijn erg uiteenlopend en hangen af van het bedrijf waar wordt gewerkt. Dit loopt uiteen van een IT tot een productiebedrijf. Embedded software engineers hebben veelal een studieachtergrond in Elektrotechniek, Computerkunde, Informatie of Embedded Systems Engineering op hbo- of wo-niveau. 

Op zoek naar een uitdagende functie als embedded software engineer? Spilberg assisteert je graag bij het maken van de juiste carrièrestap. Bekijk ons vacature overzicht en solliciteer op jouw droombaan! 

Almelo

Almelo, de stad waar een Twentse nuchterheid heerst. Ooit het centrum van de bloeiende Twentse textielindustrie, nog steeds is Almelo een bloeiende en leuke stad om te werken en wonen. Op zoek naar een geschikte vacature in Almelo maar nog geen geluk gehad? Spilberg helpt je graag op weg. Met ons uitgebreide aanbod van IT development banen moet er geheid een geschikte functie voor jou tussen zitten. Bekijk ons vacature overzicht en solliciteer direct!