Business intelligence & big data recruitment

Embedded software engineer vacatures in Arnhem

Embedded software engineer

Zie alle vacatures

Een embedded software engineer houdt zich bezig met het ontwerpen, testen en implementeren van software en hardware voor embedded systemen. Een embedded systeem is een computersysteem waarbij de hardware en software is weggewerkt, zoals een broodrooster. Door aanwijzingen van de gebruiker laten microchips deze apparaten werken. Door de combinatie van hardware en software in embedded systemen werkt een embedded software engineer vaak in teamverband. Het is dus belangrijk dat de embedded software engineer goed op een multidisciplinair niveau samen kan werken.

De taken van een embedded software engineer zijn erg uiteenlopend en hangen af van het bedrijf waar wordt gewerkt. Dit loopt uiteen van een IT tot een productiebedrijf. Embedded software engineers hebben veelal een studieachtergrond in Elektrotechniek, Computerkunde, Informatie of Embedded Systems Engineering op hbo- of wo-niveau. 

Op zoek naar een uitdagende functie als embedded software engineer? Spilberg assisteert je graag bij het maken van de juiste carrièrestap. Bekijk ons vacature overzicht en solliciteer op jouw droombaan! 

Arnhem

Als je een baan zoekt in een rustige, groene maar vooral gezellige stad, zoek niet verder! Arnhem is DE stad voor jou. Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland met een inwonersaantal van circa 160.000 mensen. Arnhem heeft veel werkgelegenheid. Het aantal IT vacatures groeit. Spilberg heeft hiervan meerdere in haar portfolio. Bekijk ze hier en solliciteer direct!