Business intelligence & big data recruitment

Embedded software engineer vacatures in Zuid-Holland

Embedded software engineer

Zie alle vacatures

Een embedded software engineer houdt zich bezig met het ontwerpen, testen en implementeren van software en hardware voor embedded systemen. Een embedded systeem is een computersysteem waarbij de hardware en software is weggewerkt, zoals een broodrooster. Door aanwijzingen van de gebruiker laten microchips deze apparaten werken. Door de combinatie van hardware en software in embedded systemen werkt een embedded software engineer vaak in teamverband. Het is dus belangrijk dat de embedded software engineer goed op een multidisciplinair niveau samen kan werken.

De taken van een embedded software engineer zijn erg uiteenlopend en hangen af van het bedrijf waar wordt gewerkt. Dit loopt uiteen van een IT tot een productiebedrijf. Embedded software engineers hebben veelal een studieachtergrond in Elektrotechniek, Computerkunde, Informatie of Embedded Systems Engineering op hbo- of wo-niveau. 

Op zoek naar een uitdagende functie als embedded software engineer? Spilberg assisteert je graag bij het maken van de juiste carrièrestap. Bekijk ons vacature overzicht en solliciteer op jouw droombaan! 

Zuid-Holland

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland aan de Noordzeekust. De grootste stad is Rotterdam en de hoofdstad Den Haag. Zuid-Holland is een van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. Er valt enorm veel te beleven, te zien en bovendien is er veel werkgelegenheid. De meeste vacatures vind je in grote steden als Den Haag, Rotterdam en Leiden. Spilberg heeft voor elke IT developer een geschikte vacature in Zuid-Holland! 

Laatste Embedded software engineer vacatures

Zie alle vacatures