Business intelligence & big data recruitment

Front-end developer vacatures in Den Haag

Front-end developer

Zie alle vacatures

De front-end developer is verantwoordelijk voor de voorkant (front-end) van een website, programma of applicatie. Hij is de schakel tussen het design en de software die nodig is om het te laten functioneren. Denk hierbij aan technische aspecten maar ook de gebruikersvriendelijkheid en toegankelijkheid. Front-end developers specialiseren zich meestal in een specifieke programmeertaal of framework, er zijn bijvoorbeeld .NET, PHP, Java en C++ front-end developers. De meest voorkomende front-end developers werken gebruik van de programmeertalen HTML, Javascript en CSS. 

Een front-end developer krijgt met verschillende vraagstukken te maken zoals:

  • Wat is de beste manier om Content Management Systeem templates te bouwen?
  • Welke speciale afbeeldingen en animaties gebruik je (bijvoorbeeld Flash, Javascript of SVG (Scalable Vector Graphics))?
  • Hoe ga je om met browserverschillen tussen bijvoorbeeld Chrome en Safari?
Opleidingen die een front-end developer bij voorkeur doorlopen moet hebben zijn: 
  • Informatica (hbo/wo)
  • Computer Science (wo)
  • Technische Informatica (hbo/wo)
Op zoek naar een uitdagende front-end developer functie? Spilberg helpt je graag op weg met haar uitdagende vacatures. Bekijk ons overzicht en solliciteer direct! 

Den Haag

Den Haag is met circa 550.000 inwoners de derde grootste gemeente van Nederland na Amsterdam en Rotterdam. Van het parlement, de Nederlandse regering en de ambassades, ze zijn allemaal te vinden in Den Haag. Grote bedrijven zien Den Haag als een wereldstad en dat zie je terug in de werkgelegenheid! Spilberg helpt je graag op weg met het vinden van jouw droombaan! Bekijk onze uitdagende IT development vacatures en wie weet werk jij binnenkort in Den Haag!