Business intelligence & big data recruitment

Front-end developer vacatures in Noord-Holland

Front-end developer

Zie alle vacatures

De front-end developer is verantwoordelijk voor de voorkant (front-end) van een website, programma of applicatie. Hij is de schakel tussen het design en de software die nodig is om het te laten functioneren. Denk hierbij aan technische aspecten maar ook de gebruikersvriendelijkheid en toegankelijkheid. Front-end developers specialiseren zich meestal in een specifieke programmeertaal of framework, er zijn bijvoorbeeld .NET, PHP, Java en C++ front-end developers. De meest voorkomende front-end developers werken gebruik van de programmeertalen HTML, Javascript en CSS. 

Een front-end developer krijgt met verschillende vraagstukken te maken zoals:

  • Wat is de beste manier om Content Management Systeem templates te bouwen?
  • Welke speciale afbeeldingen en animaties gebruik je (bijvoorbeeld Flash, Javascript of SVG (Scalable Vector Graphics))?
  • Hoe ga je om met browserverschillen tussen bijvoorbeeld Chrome en Safari?
Opleidingen die een front-end developer bij voorkeur doorlopen moet hebben zijn: 
  • Informatica (hbo/wo)
  • Computer Science (wo)
  • Technische Informatica (hbo/wo)
Op zoek naar een uitdagende front-end developer functie? Spilberg helpt je graag op weg met haar uitdagende vacatures. Bekijk ons overzicht en solliciteer direct! 

Noord-Holland

Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. De provincie telt 2.775.617 inwoners. De provinciehoofdstad is Haarlem, de grootste stad is de hoofdstad van Nederland, namelijk Amsterdam. In de provincie Noord-Holland zijn genoeg vacatures te vinden in steden zoals Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. Bekijk ons actuele IT development vacature aanbod, solliciteer op jouw droombaan en wie weet werk jij binnenkort in Noord-Holland!

Laatste Front-end developer vacatures

Zie alle vacatures