Business intelligence & big data recruitment

NET-developer vacatures in Enschede

NET-developer

Zie alle vacatures

Een .NET-developer of .NET-ontwikkelaar schrijft en ontwikkelt software binnen het applicatieframework .NET. Common Language Infrastructure (CLI) vormt de kern van .NET. CLI is een open specificatie die ervoor zorgt dat verschillende programmeertalen als C#, ASP.NET, Delphi.NET en Visual Basic.NET te gebruiken zijn op verschillende platformen, zonder dat ze herschreven dienen te worden. .NET is gebaseerd op de programmeertaal Java en ontwikkeld door Microsoft in samenwerking met HP en Intel. Doordat de voordelen van Java worden gecombineerd met .NET is het een populair ontwikkelingsplatform voor software.

Een .NET-developer houdt zich over het algemeen bezig met:

  • Ontwikkelen en onderhouden van websites, webapplicaties, interfaces en andere online toepassingen in een .NET-omgeving
  • Bijdragen aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologieën
  • Testen, verbeteren en implementeren van .NET-applicaties
  • Vertalen van technische specificaties in duidelijk gestructureerde .NET-programmatuur
Studies die men kan volgen om een .NET developer te worden zijn: 
  • Informatica (HBO/WO)
  • Software development (HBO)
Op zoek naar een uitdagende .NET vacature? Spilberg assisteert je graag bij het maken van de juiste carrièrestap. Bekijk ons overzicht en solliciteer direct! 

Enschede

Enschede, het kloppende hart van de regio Twente waar circa 150.000 mensen wonen. Werken in de grootste stad van Overijssel is een genot, veel grote bedrijven zijn er gevestigd en er valt veel te beleven. Deze gezellige stad heeft terrasjes, winkelstraten en kroegen. Maar je kunt Enschede ook kennen van de voetbalclub FC Twente. Werken in Enschede? Spilberg helpt je graag op weg! Spilberg heeft een uitgebreid aanbod van IT development vacatures. Wie weet zit jouw droombaan ertussen? Bekijk ze en solliciteer direct!