Business intelligence & big data recruitment

NET-developer vacatures in Hoogeveen

NET-developer

Zie alle vacatures

Een .NET-developer of .NET-ontwikkelaar schrijft en ontwikkelt software binnen het applicatieframework .NET. Common Language Infrastructure (CLI) vormt de kern van .NET. CLI is een open specificatie die ervoor zorgt dat verschillende programmeertalen als C#, ASP.NET, Delphi.NET en Visual Basic.NET te gebruiken zijn op verschillende platformen, zonder dat ze herschreven dienen te worden. .NET is gebaseerd op de programmeertaal Java en ontwikkeld door Microsoft in samenwerking met HP en Intel. Doordat de voordelen van Java worden gecombineerd met .NET is het een populair ontwikkelingsplatform voor software.

Een .NET-developer houdt zich over het algemeen bezig met:

  • Ontwikkelen en onderhouden van websites, webapplicaties, interfaces en andere online toepassingen in een .NET-omgeving
  • Bijdragen aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologieën
  • Testen, verbeteren en implementeren van .NET-applicaties
  • Vertalen van technische specificaties in duidelijk gestructureerde .NET-programmatuur
Studies die men kan volgen om een .NET developer te worden zijn: 
  • Informatica (HBO/WO)
  • Software development (HBO)
Op zoek naar een uitdagende .NET vacature? Spilberg assisteert je graag bij het maken van de juiste carrièrestap. Bekijk ons overzicht en solliciteer direct! 

Hoogeveen

Hoogeveen is met circa 55.000 inwoners een kleine stad in de provincie Drenthe. Hoogeveen heeft meerdere malen de prijs voor beste binnenstad gewonnen dus jezelf vermaken in Hoogeveen is simpel. Hoogeveen heeft een prachtige ligging aan de rand van natuurgebieden in Drenthe. Het is een unieke plek om te werken binnen een bosrijke omgeving. Enthousiast geworden? Spilberg heeft uitdagende IT development vacatures in Hoogeveen. Bekijk ze en solliciteer direct!