Business intelligence & big data recruitment

NET-developer vacatures in Lelystad

NET-developer

Zie alle vacatures

Een .NET-developer of .NET-ontwikkelaar schrijft en ontwikkelt software binnen het applicatieframework .NET. Common Language Infrastructure (CLI) vormt de kern van .NET. CLI is een open specificatie die ervoor zorgt dat verschillende programmeertalen als C#, ASP.NET, Delphi.NET en Visual Basic.NET te gebruiken zijn op verschillende platformen, zonder dat ze herschreven dienen te worden. .NET is gebaseerd op de programmeertaal Java en ontwikkeld door Microsoft in samenwerking met HP en Intel. Doordat de voordelen van Java worden gecombineerd met .NET is het een populair ontwikkelingsplatform voor software.

Een .NET-developer houdt zich over het algemeen bezig met:

  • Ontwikkelen en onderhouden van websites, webapplicaties, interfaces en andere online toepassingen in een .NET-omgeving
  • Bijdragen aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologieën
  • Testen, verbeteren en implementeren van .NET-applicaties
  • Vertalen van technische specificaties in duidelijk gestructureerde .NET-programmatuur
Studies die men kan volgen om een .NET developer te worden zijn: 
  • Informatica (HBO/WO)
  • Software development (HBO)
Op zoek naar een uitdagende .NET vacature? Spilberg assisteert je graag bij het maken van de juiste carrièrestap. Bekijk ons overzicht en solliciteer direct! 

Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van Flevoland en naast Almere de andere grote stad in Flevoland. Lelystad bestaat sinds september 1967 en is dus een erg jonge stad. Lelystad staat vooral bekend om haar outletcentrum genaamd Batavia stad en het nog ongeopende Lelystad airport. In Lelystad kan je als IT developer zeker aan de slag, het is een fijne plek om te werken en wonen. Benieuwd naar de IT vacatures in Lelystad? Bekijk ons aanbod en solliciteer direct!