Business intelligence & big data recruitment

Test engineer vacatures in Alkmaar

Test engineer

Zie alle vacatures

Als test engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van tests. Hierbij worden meestal automatiseringscomponenten gecontroleerd. De test engineer stelt samen met de klant bepaalde specifaties op, aan de hand hiervan worden er tests uitgevoerd. Tests kunnen gedaan worden zowel voordat de IT ingevoerd wordt als bij werkende automatiseringssystemen. Als test engineer moet je een goede kennis van programmeren en systemen hebben, de methoden en testapparatuur wordt namelijk door de test engineer zelf ontwikkeld. De test engineer moet door hebben waar de fouten liggen en deze nauwkeurig rapporteren aan de belanghebbenden. 

De test engineer is vaak vanaf het begin van een project aanwezig, hierdoor bevindt de test engineer zich in een goede positie om feedback te geven. Al met al overziet de Test Engineer zo het gehele productieproces, van productontwikkeling tot ingebruikname. 

Op zoek naar een baan als test engineer? Spilberg assisteert je graag bij het maken van de juiste carrièrestap. Ons aanbod van actuele test engineer vacatures in enorm dus jouw droombaan zit er geheid tussen. Bekijk ons overzicht en solliciteer direct! 

Alkmaar

Alkmaar, met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea en terrassen, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven. Alkmaar is een van de vele mooie steden in Noord-Holland waar je aan de slag kan gaan als IT developer. Altijd al in Alkmaar willen werken, maar nooit de juiste baan kunnen vinden? Bekijk ons actuele IT development vacature overzicht en vind jouw droombaan in Alkmaar!