Business intelligence & big data recruitment

Test engineer vacatures in Hoogeveen

Test engineer

Zie alle vacatures

Als test engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van tests. Hierbij worden meestal automatiseringscomponenten gecontroleerd. De test engineer stelt samen met de klant bepaalde specifaties op, aan de hand hiervan worden er tests uitgevoerd. Tests kunnen gedaan worden zowel voordat de IT ingevoerd wordt als bij werkende automatiseringssystemen. Als test engineer moet je een goede kennis van programmeren en systemen hebben, de methoden en testapparatuur wordt namelijk door de test engineer zelf ontwikkeld. De test engineer moet door hebben waar de fouten liggen en deze nauwkeurig rapporteren aan de belanghebbenden. 

De test engineer is vaak vanaf het begin van een project aanwezig, hierdoor bevindt de test engineer zich in een goede positie om feedback te geven. Al met al overziet de Test Engineer zo het gehele productieproces, van productontwikkeling tot ingebruikname. 

Op zoek naar een baan als test engineer? Spilberg assisteert je graag bij het maken van de juiste carrièrestap. Ons aanbod van actuele test engineer vacatures in enorm dus jouw droombaan zit er geheid tussen. Bekijk ons overzicht en solliciteer direct! 

Hoogeveen

Hoogeveen is met circa 55.000 inwoners een kleine stad in de provincie Drenthe. Hoogeveen heeft meerdere malen de prijs voor beste binnenstad gewonnen dus jezelf vermaken in Hoogeveen is simpel. Hoogeveen heeft een prachtige ligging aan de rand van natuurgebieden in Drenthe. Het is een unieke plek om te werken binnen een bosrijke omgeving. Enthousiast geworden? Spilberg heeft uitdagende IT development vacatures in Hoogeveen. Bekijk ze en solliciteer direct!