Business intelligence & big data recruitment

Test engineer vacatures in Leiden

Test engineer

Zie alle vacatures

Als test engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van tests. Hierbij worden meestal automatiseringscomponenten gecontroleerd. De test engineer stelt samen met de klant bepaalde specifaties op, aan de hand hiervan worden er tests uitgevoerd. Tests kunnen gedaan worden zowel voordat de IT ingevoerd wordt als bij werkende automatiseringssystemen. Als test engineer moet je een goede kennis van programmeren en systemen hebben, de methoden en testapparatuur wordt namelijk door de test engineer zelf ontwikkeld. De test engineer moet door hebben waar de fouten liggen en deze nauwkeurig rapporteren aan de belanghebbenden. 

De test engineer is vaak vanaf het begin van een project aanwezig, hierdoor bevindt de test engineer zich in een goede positie om feedback te geven. Al met al overziet de Test Engineer zo het gehele productieproces, van productontwikkeling tot ingebruikname. 

Op zoek naar een baan als test engineer? Spilberg assisteert je graag bij het maken van de juiste carrièrestap. Ons aanbod van actuele test engineer vacatures in enorm dus jouw droombaan zit er geheid tussen. Bekijk ons overzicht en solliciteer direct! 

Leiden

Leiden, de Sleutelstad, zoals de bijnaam van de stad, verwijzend naar het stadswapen luidt, heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis, de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Leiden is qua inwoneraantaal de vierde gemeente van Zuid-Holland. Altijd al in het prachtige Leiden willen werken? Spilberg heeft een aantal prachtige IT development vacatures open staan. Bekijk ze en solliciteer direct!