Business intelligence & big data recruitment

Test engineer vacatures in Limburg

Test engineer

Zie alle vacatures

Als test engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van tests. Hierbij worden meestal automatiseringscomponenten gecontroleerd. De test engineer stelt samen met de klant bepaalde specifaties op, aan de hand hiervan worden er tests uitgevoerd. Tests kunnen gedaan worden zowel voordat de IT ingevoerd wordt als bij werkende automatiseringssystemen. Als test engineer moet je een goede kennis van programmeren en systemen hebben, de methoden en testapparatuur wordt namelijk door de test engineer zelf ontwikkeld. De test engineer moet door hebben waar de fouten liggen en deze nauwkeurig rapporteren aan de belanghebbenden. 

De test engineer is vaak vanaf het begin van een project aanwezig, hierdoor bevindt de test engineer zich in een goede positie om feedback te geven. Al met al overziet de Test Engineer zo het gehele productieproces, van productontwikkeling tot ingebruikname. 

Op zoek naar een baan als test engineer? Spilberg assisteert je graag bij het maken van de juiste carrièrestap. Ons aanbod van actuele test engineer vacatures in enorm dus jouw droombaan zit er geheid tussen. Bekijk ons overzicht en solliciteer direct! 

Limburg

Limburg is zonder twijfel de gezelligste provincie van Nederland. Bekend om carnaval, landschappen en hordes Duitsers die er elk jaar komen, is Limburg hiernaast ook een prachtige provincie om te werken ern wonen. Altijd al jouw droom geweest om in Limburg te werken? Nooit die droombaan kunnen vinden? Spilberg helpt je graag op weg met haar uitdagende IT development vacatures. Bekijk ons overzicht en solliciteer direct!