Javascript, php & UX consultant

Consultants

Ik ben Alexander Adema, kwart Haagsch, kwart Fries en half Peruaans. Geboren in Zoetermeer, opgegroeid in Den Haag en doorgegroeid in Amsterdam. De wereld afgereisd, maar voel me het meest thuis in Nederland.  Naast mijn studie was ik een fanatiek roeier bij de Amsterdamsche Studenten Roeivereniging Nereus, waar ik geleerd heb altijd door te zetten voor mijzelf maar vooral voor mijn teamgenoten.

Juist de combinatie van mijn Hollandse nuchterheid, het temperament van een latino en mijn doorzettingsvermogen maken mij een ideale sparringpartner. Eentje die snel kan schakelen, iemand met begrip en respect behandelt en flexibel omgaat met lastige vraagstukken of benauwde situaties. Ik zie geen problemen, maar denk in leermomenten en oplossingen. 

“It’s not about how hard you can hit, it’s about how hard you can get hit and keep moving forward!”

Wat mij binnen Spilberg enorm aanspreekt, is de drive voor persoonlijk contact en de kwaliteit van de matches.  Maar vooral het feit dat wij op zoek gaan naar een match, vanuit het perspectief van de kandidaat en niet van een vacature. Zo werken wij elke dag keihard aan die langetermijnrelatie!