.NET & C$ consultant

Consultants

Mijn naam is Daniël ten Brink en voor Spilberg werk ik als .NET consultant. Ik ben opgegroeid in Amstelveen maar besloot tijdens mijn studie naar Amsterdam te verhuizen, hier woon ik nog altijd met veel plezier.

Tijdens mijn studie Commerciële Economie volgde ik de minor ondernemerschap. Vervolgens heb ik gekozen voor de afstudeerrichting Sportmarketing. Voordat ik met Spilberg in aanraking kwam heb ik nee gezegd tegen een traineeship tot filiaaldirecteur bij een grote sportretailer. Dat was een ontzettend mooie kans, maar ik miste daar de ambitieuze, commerciële en succesvolle sfeer die ik wel voelde bij Spilberg. Zo zie je dus dat dingen niet alleen op papier, maar ook op gevoel moeten matchen. Die les neem ik nu ook mee als ik op zoek ben naar de ideale match voor developers.  

Een goede drive hebben en ambitieus zijn, vind ik erg belangrijk. Daarbij probeer ik altijd een stap verder te kijken. Het mooiste aan mijn werk vind ik dan ook dat ik de kans heb om mensen verder te helpen, te ondersteunen en ze te helpen bij het vinden van een nieuwe volgende stap. Je kan daadwerkelijk wat betekenen voor iemand. Ik doe mijn werk vol enthousiasme, inlevingsvermogen en bied altijd de hoogste kwaliteit. Op deze manier kan ik me volledig inzetten voor zowel de .Net developers als de klanten.