W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9zcglsymvyzy1ubc9qcgcvymfubmvylwrlzmf1bhqtbmv3lmpwzyjdxq

Consultants

Mijn naam is Jeshaja Rottenberg en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik heb International Business and Management Studies gestudeerd op de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben benaderd voor mijn huidige functie toen ik glazen wijn en bier aan het rondbrengen was op een terras in de binnenstad. Zelf heb ik door mijn studie altijd interesse gehad in new business binnen de IT door soms te brainstormen over een succesvolle app. Nu werk ik dagelijks samen met de mensen die deze apps kunnen ontwikkelen!

Ik ben sinds april 2013 werkzaam bij Spilberg waar wij toentertijd nog met zijn vieren waren. Inmiddels vertegenwoordigen zo’n 25 mensen het brand Spilberg. Mijn focus ligt op de gehele Nederlandse markt in Mobile Development voor vaste aanstellingen. Mobile Development bestaat uit app developers die meestal ontwikkelen binnen één van deze twee operating systems: iOS (Apple) of Android (Google).

In het begin was alles nieuw en had ik de prioriteit om een zo groot mogelijk netwerk van mobile developers op te bouwen. De volgende fase bestond uit het bellen naar potentiële bedrijven om zaken mee te doen. Ik heb door de jaren heen een groot scala van klanten kunnen bedienen. Je moet hierbij denken aan ING en Philips, maar ook aan heel kleine start-ups in Amsterdam.

Waar ik veel voldoening uithaal, is dat je met dit werk ook daadwerkelijk iemands leven kunt verbeteren. Buiten het financiële aspect voor de kandidaat, kun je er ook voor zorgen dat iemand een stuk minder reistijd kwijt is, waardoor hij weer meer tijd met het gezin kan doorbrengen.

Ik vind het heel interessant om te werken binnen een organisatie die zo dynamisch is, hard groeit en waar er genoeg mogelijkheden zijn voor persoonlijke ontwikkeling.