W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9zcglsymvyzy1ubc9qcgcvymfubmvylwrlzmf1bhquanbnil1d

Consultants

Mijn naam is Kereshma Nabizada, ik ben 28 jaar en ben geboren in Kabul (Afghanistan). Op jonge leeftijd ben ik samen met mijn moeder en mijn twee jongere broertjes van inmiddels 21 en 22 jaar jong geïmmigreerd naar Nederland. In Nederland zijn wij from all the places terecht gekomen in… Haaksbergen: een dorpje naast Enschede. Daar heb ik als kind een super tijd gehad. Na het afronden van mijn havo-opleiding ben ik verhuisd naar Enschede om te studeren. Ik heb ontzettend genoten van mijn studententijd daar. Na de opleiding Technische Commerciële Textielkunde werd het tijd voor het echte werk.

Ik stond vervolgens voor een dilemma: wel of niet verhuizen naar Amsterdam voor een baan? Op datzelfde moment kwam Spilberg om de hoek kijken. Dat gaf de doorslag voor mij. Dit voelt goed, dacht ik. Hier was ik naar op zoek: een bedrijf dat voor persoonlijk contact staat, kwaliteit wil leveren en handelt vanuit de positie van de klant. Voor Spilberg durfde ik de sprong in het diepe te wagen. 

Binnen Spilberg focus ik mij op de freelance Javamarkt in de omgeving Rotterdam en Den Haag. Ik streef ernaar om de perfecte match te maken. Naar mijn mening kan dit alleen als je in kaart hebt met wie je zakendoet. Daarin is persoonlijk contact en kennis van de Javamarkt essentieel. In mijn ogen kun je alleen op deze wijze kwaliteit leveren en een sparringpartner op niveau zijn. Ik sta voor langetermijnrelaties. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.