Marc Bekker

.NET, C#
W1siziisijiwmtgvmduvmjuvmtuvmzgvmzevnjiwl1njcmvlbibtag90idiwmtgtmdutmjugyxqgmtyumzcumzgucg5nil0swyjwiiwidgh1bwiilcizntb4mzuwxhuwmdnjil1d

Ik ben Marc Bekker, ik kom uit Brabant en ik houd van een persoonlijke aanpak. Dit heb ik meegekregen vanuit mijn Brabantse achtergrond waar men elkaar dagelijks groet in het dorp en waar gezelligheid en een praatje maken op straat dan ook de normaalste zaak van de wereld is.

Waarom kandidaten het fijn vinden om met mij samen te werken, is omdat ik een persoonlijke band wil opbouwen met mijn kandidaten en klanten. Graag ga ik op zoek naar de persoon achter de developer. Ik wil juist meer weten dan wat op hun cv staat beschreven. Mijn gesprekken gaan daarom voor een groot deel over wie de kandidaat is, in plaats van over slechts technieken en werkzaamheden. Een face-to-face-meeting op kantoor of in de stad is dan ook vanzelfsprekend. Door deze persoonlijke benadering kan ik de perfecte match maken tussen de klant en de kandidaat.

Een dorp is klein, net als de markt waarop wij ons bij Spilberg richten. Mijn nichemarkt is .NET Development in de regio Utrecht. Dagelijks spreek ik met veel klanten en kandidaten, waardoor ik de markt dermate goed in kaart heb voor klant en kandidaat. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Utrecht, dan help ik jou daarbij met heel veel plezier.