Mark Lefeber

Javascript, PHP, UX, UI 
W1siziisijiwmtgvmduvmjuvmtuvndavmzqvotk5l1njcmvlbibtag90idiwmtgtmdutmjugyxqgmtyumzkumzyucg5nil0swyjwiiwidgh1bwiilcizntb4mzuwxhuwmdnjil1d

Marks dev hero aan de slag bij ING

Ik ben Sander, 34 jaar en ik woon in Amersfoort. Ik ben al zo’n tien jaar een freelance front-end ontwikkelaar. Op dit moment werk ik als CSS specialist op de afdeling Private Banking van ING Nederland. We ontwikkelen een interne applicatie. Ik zorg ervoor dat de applicatie er precies zo uitkomt te zien zoals het ontworpen is. Ik ben goed in het maken van animaties.

Ik werk nog niet lang samen met recruiters, voorheen werkte ik zonder hulp van recruiters. Gelukkig heb ikzelf een groot netwerk. Toch ben ik nu met Spilberg in zee gegaan, omdat ik anders niet binnenkwam bij ING. Bij sommige bedrijven kom je uitsluitend binnen met de hulp van een tussenpersoon: ING is zo’n bedrijf. Ik ben altijd een beetje terughoudend als het gaat om het samenwerken met recruiters. Vandaar dat Mark en ik elkaar eerst face-to-face ontmoetten, nadat het eerste telefoontje me een positief gevoel gaf. Toen ik met Mark in gesprek raakte, voelde het gewoon meteen goed. Hij belt me regelmatig, dat vind ik fijn. Bovendien doen we regelmatig samen een drankje en dan bespreken we van alles. Het geeft een persoonlijke touch, want Mark vertelt ook over zichzelf en hij is prettig in de omgang. Doordat je elkaar persoonlijk leert kennen, kan er een betere match gemaakt worden. Ik zou Spilberg zeker aanraden, omdat ik er zelf een prettige ervaring mee heb.

De communicatie verloopt prettig. Ik kan Mark altijd goed bereiken als ik een vraag heb en e-mails worden ook netjes beantwoord. Uit ervaring weet ik dat dat niet overal zo vanzelfsprekend is. Bij Spilberg voelt het niet alsof een plaatsing om geld gaat.

Als ik in cijfers uit zou drukken hoe tevreden ik op dit moment met mijn baan ben, dan beoordeel ik dat met een 8,5. Ik ben heel tevreden en werk bij een leuke club.

Ik ben Mark Lefeber, geboren in Den haag, heb gewoond in Rotterdam en heb daarna de hele wereld over gezworven. Uiteindelijk ben ik geland in Amsterdam, waar ik naast mijn studie International Business & Management altijd werkzaam ben geweest in de sales. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik mij makkelijker kan aanpassen aan mijn omgeving en beter de behoeftes van de developers kan beoordelen. Dit zijn karakteristieken die uiteraard erg belangrijk zijn in de bemiddeling van developers en bedrijven. Bij Spilberg focus ik mij uitsluitend op de front-end markt in de regio Amsterdam en Utrecht. Mijn collega Remco Haye en ik hebben echter gemerkt dat een uitbreiding van die focus naar UX-design en PHP goed aansluit op de interesses van veel front-end developers.