W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9zcglsymvyzy1ubc9qcgcvymfubmvylwrlzmf1bhqtbmv3lmpwzyjdxq

Consultants

Mijn naam is Merel Blaak, ik ben 27 jaar oud en woonachtig in het mooie Amsterdam. Geboren in Den Haag en op jonge leeftijd verhuisd naar t’Gooi waar ik ben opgegroeid. Uiteindelijk ben ik na de middelbare school verhuisd naar Amsterdam om te starten met mijn opleiding Grafisch Vormgeven.
Daarna heb ik de switch gemaakt naar het Stewardess College en zo ben ik uiteindelijk bij KLM als Stewardess aan de slag gegaan. Ik vond dit super leuk omdat je hier echt persoonlijke contact met mensen hebt.

Voor wij was het dan ook geen moeilijke keuze om hbo Communicatie te gaan studeren naast mijn werk. 
Vrij snel daarna ben ik benaderd door Adecco en daar als Recruitment Consultant aan de slag gegaan. Hier heb ik veel ervaring opgedaan en beheerde ik grote multinationals accounts. 

Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar Spilberg IT. Ik ben ervan overtuigd dat je alleen goede matches kan maken als je precies weet wat er in de markt speelt en voldoende kennis hiervan in huis hebt. Zo ben ik verantwoordelijk voor regio Zuid-Holland en Noord-Brabant en bemiddel ik enkel en alleen voor interim aanstellingen binnen de Testing markt.

Ben je een tester of zoek je een tester? Ben je benieuwd welke opties ik in mijn netwerk voor je heb, of wat ik voor je kan betekenen? Je kunt me altijd bellen, mailen, of kom gewoon gezellig langskomen op kantoor om kennis te maken.