Javascript, php & UX consultant

Consultants

Mijn naam is Naomi Dresden en ik ben 27 jaar oud. Geboren in Amsterdam, gewoond tot mijn 16de in Bussum en vervolgens met de hele familie weer verhuisd naar Amsterdam .In Amsterdam heb ik mijn Bachelor in Marketingcommunicatie gehaald.

Tijdens mijn stages merkte ik al snel dat in contact met mensen zijn mij veel plezier geeft in het werk. Tijdens mijn eerste baan, na mijn studie, heb ik enige ervaring in sales opgedaan. Ook hier stond  wederom het contact met mensen weer centraal. 

 Na die ervaring ben ik in contact gekomen met Spilberg, waar ik trouwens gelijk een goed gevoel bij had. Binnen Spilberg ben ik verantwoordelijk voor front-end developers (freelance) in de regio Noord-Brabant, Limburg en Zeeland . Wat werken hier nou zo leuk maakt... Is elke dag het contact met zowel de bedrijven als de developers en op een kwalitatieve en persoonlijke manier met elkaar te sparren om uiteindelijk een goede match maken. Ben jij nou die ene freelancer die op zoek is naar een nieuwe opdracht in de regio Noord-Brabant, Limburg of Zeeland? Neem dan gerust met mij contact op!