Spilberg IT development java & scala consultant

Consultants

Hallo, mijn naam is Raoul Boeser en ik woon in het centrum van Amsterdam.
Toen ik op het punt stond om te gaan studeren, was ik er van overtuigd dat ik dat graag in een wereldstad wil doen. De keuze voor Amsterdam was snel gemaakt.

Tijdens mijn opleiding commerciële economie aan de hogeschool van Amsterdam kwam ik erachter dat ik grote affiniteit heb met het achterhalen van iemands behoeftes en daar een geschikt aanbod bij te vinden.

Deze passie heb ik gedurende mijn studie weten te combineren met het binnenhalen van inkomsten voor meerdere goede doelen binnen Nederland.

Tijdens mijn afstuderen kwam ik erachter dat de IT-markt interessanter is dan ik me ooit had kunnen voorstellen en zo ben ik dan ook bij Spilberg terecht gekomen. Ik werk hier nu al een tijdje en voel mij als een vis in het water door de schakel te zijn tussen kandidaat en bedrijf.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging als Java ontwikkelaar in de regio Zuid-Holland. Dan ben ik de specialist die je in no-time aan een nieuwe uitdaging helpt. Twijfel dan ook niet om contact met mij op te nemen.