Javascript, PHP & UI consultant

Consultants

Ik ben Remco Haye, een enthousiaste en betrouwbare consultant met een gezonde dosis overtuigingskracht. Mijn nuchterheid heb ik overgehouden aan een mooie jeugd in Friesland. Gelukkig voor jullie ben ik uit Friesland ontsnapt zonder accent. In Rotterdam heb ik Rechten gestudeerd: iets wat me nog steeds goed van pas komt als een opdrachtgever me vraagt of ik hem van A tot Z kan helpen met het opstellen van een arbeidscontract. Natuurlijk kunnen we dat! 360-recruitment noemen we dat.

Daaropvolgend heb ik in Leiden Filosofie gestudeerd. Ook dit was een leuke tijd, met interessante discussies over mijn scriptie over Big Data en privacy. In deze periode heb ik geleerd wat logisch argumenteren is en dat je niet bang moet zijn om te ontdekken dat er geen definitieve antwoorden bestaan op alle vragen. Integendeel! In plaats daarvan merk ik dat ik juist gemotiveerd raak door het stellen van de juiste vragen, steeds opnieuw.

Binnen Spilberg Development heb ik de mazzel te kunnen werken met de leukste groep developers: freelance webdevelopers en user experience designers. Ze zijn mondig, ze zijn creatief en ze weten wat ze willen. Ik heb het gevoel dat ik inmiddels echt een bijdrage heb geleverd aan het samenbrengen van webdevelopment-specialisten en de gaafste Nederlandse internetprojecten. Naast het werken met gedreven internetpioniers met humor, vind ik de werksfeer bij Spilberg ontzettend gaaf. Er heerst hier op kantoor een aanstekelijke werksfeer waarbij je als een gedreven team grote uitdagingen aangaat en tegelijkertijd de ruimte krijgt om je verantwoordelijkheid te nemen. Als je het leuk vindt om deze positieve vibe eens mee te maken, dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie.

Remco's hero op avontuur

Ik ben Daniel Karso, 33 jaar en ik woon in Rotterdam. Ik ben een ondernemer, foodie én een freelance full stack developer. In 2010 studeerde ik af aan de Hogeschool Rotterdam waar ik de studie Communicatie, Multimedia en Design afgerond heb.

Remco Haye van Spilberg hielp mij naar alle tevredenheid aan een baan bij het Nationaal Archief. Ondanks dat ik niet altijd samenwerk met recruiters, ging ik wel met Remco in zee. Normaal sla ik recruiters al gauw af, omdat ze niet genoeg kennis van zaken hebben en alleen ‘makkelijk willen scoren’. Remco is erg van de persoonlijk aanpak en dat kan ik enorm waarderen, daarom sprak het mij dit keer wel aan. Hij komt aardig op mij over, Remco doet het een stuk netter, hij weet waarover hij praat en hij denkt mee. De communicatie verliep goed en de begeleiding was prima. Als een bekende van mij een carrièrestap wil maken binnen IT development, dan zou ik Spilberg ongetwijfeld aanraden… eigenlijk heb ik dat al gedaan!