W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9zcglsymvyzy1ubc9qcgcvymfubmvylwrlzmf1bhquanbnil1d

Consultants

Mijn naam is Sander Blankendaal, 29 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. In het dorp Castricum in Noord-Holland ben ik opgegroeid en op latere leeftijd kwam ik tot de conclusie dat ik naast mijn studie Commerciële Economie meer wilde meemaken in de grote stad.

Vanaf mijn zeventiende ben ik gaan ondernemen en in de loop der tijd heb ik een bedrijf opgebouwd. Dat heb ik nu met succes uitbesteed. Voor het businessmodel koos ik niet voor een fysieke locatie, maar juist voor het internet. Door veel ontwikkelaars gesproken te hebben, ben ik geïnspireerd geraakt door de IT en door de interesses van ontwikkelaars. Het persoonlijke contact met IT-ontwikkelaars is voor mij een ideale combinatie om met een goed gevoel mijn werkzaamheden te verrichten.

Binnen Spilberg richt ik me puur op Java ontwikkelaars in de regio Den Haag en Rotterdam voor vast dienstverband. Voor zowel bedrijven als Java ontwikkelaars breng ik graag de mogelijkheden in kaart bij het vinden van de ideale kandidaat of de baan die bij jou past. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Sanders' dev hero bij Ordina

Ik ben Ricky van Rijn, software engineer bij Ordina. Ik kreeg Sander voor het eerst aan de telefoon nadat ik mijn cv op een vacaturesite had gezet. Hij was de eerste bemiddelaar die daadwerkelijk een gesprek met aanging. Juist waarin hij inging op de ideale invulling en de inhoud van een baan, miste ik dat vooral bij andere recruiters.

Ik was gewend om een recruiter aan de lijn te hebben die al een baan voor me had, een leaseauto klaar had staan en mij verder helemaal niet persoonlijk kende en dus ook niets van mijn eisen en wensen wist. De manier waarop Sander het aanpakte was een stuk aangenamer: een goed gesprek gevoed door goede vragen waardoor hij me beter leerde kennen. Na een diepgaand gesprek over de invulling van mijn droombaan, had hij al een aantal ideeën en hij zou er bij me op terugkomen.

Vervolgens ging Sander aan de slag en zocht hij naar een passende invulling en indien er vragen waren, werd er nog even gebeld. Juist omdat Sander een bijpassende baan bij mij zocht en niet andersom, is dit de reden waarom ik Sander in vertrouwen heb genomen. De kwaliteit om ook de persoon aan de andere kant van de telefoon op zijn gemak te laten voelen, is een fijne kwaliteit die goed van pas komt bij het recruitmentvak. Geen praatjes om een specifieke vacature in te vullen en geen vacature verkopen door middel van de leaseauto.

Gezien ik geen enkele collega ken die gesprekken met recruiters fijn vindt, kan ik met trots zeggen: “Nu kennen zij er wel één.” Sander kijkt goed inhoudelijk hoe mijn situatie is en wat mijn wensen zijn. Hij probeert daar een juist invulling aan te geven.

Na succesvol een werkgever gevonden te hebben, vond ik het fijn om Sander te ontmoeten op zijn kantoor in Amsterdam. Zo is het toch persoonlijker dan wanneer de communicatie uitsluitend via de telefoon of e-mail gaat. Wat voor veel recruiters als een utopische gedacht klonk, maakt Sander meer dan waar. Ik denk dan ook dat ik Sander absoluut aan elke collega zou aanbevelen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Als iemand een baan kan vinden die voldoet aan je eisen voor een nieuwe uitdaging, laat dat maar aan Sander over.