De spirit van een Spilberg sidekick

Onze sidekicks hebben hun eigen superkrachten om jouw IT dev career naar the next level te tillen:

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtuvntevmdavms9qzxnoywphlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimzawedmwmfx1mdazyyjdxq

Een goede basis

Het hebben van een goede basis vinden we belangrijk, daarom werken er bij Spilberg enkel hbo- en wo-opgeleide consultants met minstens één jaar relevante werkervaring. Onze sidekicks hechten waarde aan langetermijnrelaties, zijn begripvol en kunnen zich goed inleven in jou, omdat zij een verplicht traineeship gevolgd hebben.

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtuvntevmduvodgwl2p1bgllbi5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijmwmhgzmdbcdtawm2mixv0

Trainingen en tools

Er worden specifieke trainingen en tools gegeven om onze consultants te voeden met trends en kennis van de markt. Zo worden ze getransformeerd tot jouw Spilberg sidekick.

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtuvntevmtevmtq4l21hcmtslmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimzawedmwmfx1mdazyyjdxq

Afleggen van examens

Er worden examens afgenomen die gehaald moeten worden voordat de Spilberg consultants de markt op mogen en als jouw sidekick aan de slag gaan. Zo weten we onze kennis en kwaliteit te waarborgen.

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtuvntevmtqvodm4l21hcmxvzxmgkdeplmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimzawedmwmfx1mdazyyjdxq

Gespecialiseerd binnen IT-niches

Bij Spilberg richt iedere sidekick zich op slechts één regio en bemiddelt deze in of freelance of vaste banen. Binnen die regio hebben onze gespecialiseerde sidekicks een optimale focus op bijvoorbeeld Java, .NET, embedded software, frontend of mobile.

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtuvntevmtgvndu4l2fydgh1ci5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijmwmhgzmdbcdtawm2mixv0

Kennis van de markt is key

Onze sidekicks ontwikkelen zich continu binnen hun vakgebied en zijn hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtuvntevmzqvmzywl2tsaw5rdc1hbhmtzmljdglllwhvb3itagv0lxzhbi1lzw4tyw5kzxiucg5nil0swyjwiiwidgh1bwiilcixmduwedm1mfx1mdazyyjdxq


cookie statement