Hoe we werken

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtuvmdevmzuvotc5l2dyzwvucm9vbv9zcglsymvyzy5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijewntb4mzuwxhuwmdnjil1d

Development heroes

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. En jij hebt echt geen tijd om de vacaturepagina elke dag in de gaten te houden, of wel? Laat dat dus vooral lekker aan ons over. Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar willen we je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.

Spilberg bemiddelt zowel freelancers als vaste krachten en biedt jou als developer ook de mogelijkheid om een detacheringstraject aan te gaan. Je hebt dan de voordelen van een vaste baan maar wel de flexibiliteit van verschillende projecten en opdrachtgevers. We koppelen jou aan nieuwe opdrachtgevers maar denken ook met je mee over cursussen, trainingen en bijscholing. Wil je meer informatie over detachering? Neem dan contact met ons op.

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtuvmdevmzgvnze2l2jlzhjpanzlbndhyxj3zw1lzxnhbwvud2vya2vulnbuzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimta1mhgzntbcdtawm2mixv0

Bedrijven

Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens het Rijnlands model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in of vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan. 

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties met kandidaten op. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Vinden wij geen geschikte dev hero voor de positie binnen jouw bedrijf? Geen zorgen: we werken op basis van no cure no pay. Je kunt bij ons dus terecht voor vaste krachten en talentvolle freelancers, maar ook voor detachering. Voor als je bijvoorbeeld snel extra mankracht of vervanging voor eigen personeel  nodig hebt. 


cookie statement