Vast of freelance, jij kiest wat bij jou past

Wil jij je als Java Developer verder ontwikkelen in jouw expertise, je skill-set juist uitbreiden, of ervaring opdoen in een volledig nieuwe werkomgeving? Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij hebben jouw nieuwe uitdaging in ons netwerk en kunnen elke soort dienstverband voor je bemiddelen. Laten we samen je wensen bespreken en aan de slag gaan om je toekomst vorm te geven.

 als Java Developer verder ontwikkelen in jouw expertise, je skill-set juist uitbreiden

Aan de slag als freelance Java Developer

Past een vast contract jou beter?

The best of both worlds

Je houdt van afwisseling in opdrachten of opdrachtgevers, zodat je zowel je technische kennis als je soft skills verder kunt ontwikkelen. Of zetje expertise graag in ter ondersteuning van een tijdelijk Java Developmentproject. Omdat wij tijd nemen om je te leren kennen, vinden we voor jou precies die freelance opdracht of uitdaging die matcht met je eisen en wensen. Ben je op dit moment nog geen freelancer, maar overweeg je die stap te maken? Wij weten wat daarbij komt kijken en begeleiden je dan ook graag bij het starten van je freelance carrière! Met jouw skills en ons netwerk kun je rekenen op veel verschillende soorten opdrachten, zodat jij jezelf continu kunt blijven ontwikkelen. 

Zin om de volgende stap te zetten in je carrière als Java Developer of simpelweg nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen de markt? Telefonisch of tijdens een kopje koffie - digitaal of fysiek - inventariseren we samen waaraan jouw volgende werkgever en baan moeten voldoen. Op basis hiervan komen wij met 1 tot 3 opties die voor jouw profiel openstaan. Vaak hebben wij de uitdaging al liggen door het grote aantal bedrijven waar wij preferred supplier zijn. Zit jouw match ertussen? Dan spreken we af hoe jij wilt dat we je verder begeleiden. Intensief –overstappen van baan doe je tenslotte niet elke dag - of juist de mogelijkheid om zelfstandig het sollicitatieproces te doorlopen. We doen wat jij prettig vindt.

De afwisseling van interim opdrachten én de voordelen van een vast dienstverband? Wordt onderdeel van het Spilberg IT Consulting Team en ga aan de slag als gedetacheerd Java Developer bij een van de toonaangevende en innovatieve bedrijven uit ons veelzijdige netwerk in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast profiteer je van de extra’s die wij je als werkgever bieden, zoals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, loopbaanbegeleiding, trainingen, cursussen, een hechte community en meetups met vakgenoten.

Java Development bij Spilberg

TECHNICAL STACK

PROGRAMMEERSTIJLEN

WAAR KUN JE AAN DE SLAG?

WAT VOOR JAVA DEVELOPER BEN JIJ?

VAST OF FREELANCE?

We komen graag in contact

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights