EVENT

Banner Default Image
Back to events
08 December 2021 17:00-18:30 Online
Coding Robot Framework Low Code

Testautomatisering is software-ontwikkeling, ook met een low code-tool zoals Robot Framework. Dat betekent dat je veel principes en patronen uit de (object-georienteerde) software-ontwikkeling ook in Robot Framework kunt (en zou moeten) toepassen, om zo je scripts beter leesbaar en beter onderhoudbaar te maken. Maar hoe doe je dat nu?

AGENDA

17.00 - 18.30 - Bas Dijkstra

JOIN THIS WEBINAR NOW!

In deze live coding-sessie ga je aan de hand van werkende voorbeelden zien hoe je bestaande Robot Framework-scripts kunt verbeteren. Ik vertel je hoe veelgebruikte programmeerprincipes ook toe te passen zijn op low code testautomatisering, en waarom dat een goed idee is.

Na afloop van de sessie heb je een aantal voorbeelden gezien en tips gekregen die je kunnen helpen om ook jouw Robot Framework-scripts beter leesbaar en beter onderhoudbaar te maken.

​THE SPEAKER

Bas Dijkstra
Director of International Academy

​Bas is zeer ervaren testconsultant, op dit moment werkzaaam is bij Inspired Testing. Bas heeft ruim 15 jaar ervaring in het testvak, naast zijn huidige werkzaamheden geeft Bas ook trainingen en workshops. Daarnaast is Bas ook een gewaardeerde spreker op het gebied van test automation en heeft hij gesproken op conferenties zoals 2019 Agile & Automation Days (PL), UKStar 2019 (UK) en de 2018 Dutch Testing Day (NL).

low code spilberg.jpg