W1siziisijiwmtkvmdevmtuvmtuvmdgvndmvntc0l1nwawxizxjnlurpyw1vbmrzltquanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedy0mcmixv0

Opdrachtgevers

De juiste IT dev hero vinden wordt voor bedrijven een steeds moeilijkere opgave. Aan cv’s geen gebrek, maar de juiste specialist vinden blijkt keer op keer een uitdaging. Dit is waar onze kennis van pas komt. Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens het Rijnlands model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, hierbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in één type dienstverband (vaste krachten of freelancers). Door deze dubbele nichefocus heeft de markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder, dat is onze superkracht.

De vijver van goede developers is klein, gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn. Onze sidekicks onderhouden warme contacten met de allerbeste binnen hun niche. Hierdoor weten ze precies wat er speelt en wie er openstaat voor een nieuwe uitdaging. Vinden wij geen geschikte dev hero voor de positie binnen jouw bedrijf? Geen zorgen: we werken op basis van no cure no pay. Je kunt bij ons terecht voor vaste krachten en talentvolle freelancers, maar ook voor detachering. Handig voor wanneer je tijdelijk wat extra mankracht nodig hebt!

Afhankelijk van jouw locatie en behoefte kom je in contact met een van onze sidekicks. Die zal samen met jou het perfecte profiel opstellen. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar skills, ook de bedrijfscultuur weegt mee bij het zoeken van de juiste developers. Nadat we een duidelijk profiel hebben opgesteld gaan wij voor je aan de slag! 

DE SPIRIT VAN EEN SPILBERG-SIDEKICK

Onze sidekicks hebben hun eigen superkrachten om de IT dev career van developers naar een hoger niveau te tillen.

EEN GOEDE BASIS

Een goede basis is het halve werk, daarom werken er bij Spilberg enkel consultants die in het bezit zijn van een professionele of academische bachelor met minstens één jaar relevante werkervaring. Daarnaast volgen ze, voor ze aan de slag gaan als consultant, een verplicht traineeship waarbij ze alle tools krijgen om de beste match te maken. 

TRAININGEN EN TOOLS

Tijdens de gehele carrière van onze consultants volgen ze trainingen en workshops. Op die manier zijn ze zelf ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Zo transformeren zij van consultant naar Spilberg Sidekick. 

AFLEGGEN VAN EXAMENS

Wij waarborgen de kennis en kunde van onze sidekicks door ze niet op de markt los te laten, totdat ze de benodigde examens hebben gehaald. Zo heb jij altijd een professionele sparringpartner. 

GESPECIALISEERD BINNEN IT-NICHES

Bij Spilberg hebben we een driedubbele niche focus. Dit betekent dat iedere sidekick zich richt op één branche in één regio met maar één type dienstverband.  Zo weten ze niet alleen alles over de technologie waarin ze bemiddelen, maar weten ze ook precies wat de trends en ontwikkelingen zijn. Daarnaast kunnen ze op die manier ook de beste arbeidsvoorwaarden voor jou regelen.

KENNIS VAN DE MARKT IS KEY

Onze sidekicks ontwikkelen zich continu binnen hun vakgebied, staan midden in de markt en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.