IT recruitment voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Spilberg is dé specialist in staffing van IT Dev professionals. Wij hebben sinds de start van Spilberg zorgvuldig gebouwd aan het grootste IT Dev netwerk van Nederland.

Spilberg biedt opdrachtgevers maatwerk en heeft daarom vier verschillende diensten beschikbaar:

Interim
Het interim team van Spilberg ondersteunt opdrachtgevers bij de behoefte aan tijdelijke IT Dev expertise. Via ons grote IT Dev netwerk vinden maandelijks honderden professionals via Spilberg een opdracht.

Detachering
Opdrachtgevers met een specifieke behoefte voorzien wij door middel van onze detacheringstak. Wij hebben inmiddels een grote poule van IT Dev professionals beschikbaar die in dienst zijn bij Spilberg. Deze professionals stimuleren wij om zich blijvend te ontwikkelen binnen hun specialisme met onze vele trainingsfaciliteiten.

Search & Selection
Het search & selection team van Spilberg helpt opdrachtgevers bij het permanent in dienst nemen van een IT Dev professional. Met onze ruime ervaring in staffing en kennis van de markt kunnen wij het gehele process optimaal ondersteunen.

Detavast
Opdrachtgevers die met de flexibiliteit van detachering, een langere aanlooptijd nodig hebben om een professional te positioneren in de organisatie, biedt Spilberg een detavast oplossing. Na een vooraf bepaalde detacheringsperiode is het mogelijk om de specialist in vaste dienst te nemen.

Hoe onderscheiden wij ons?​Onze niche gerichte benadering

Spilberg onderscheidt zich binnen de markt met behulp van een driedubbele focus:

  1. De niche focus;
  2. Focus op één type dienstverband;
  3. De regio focus.


In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat een consultant zich specifiek richt op bemiddeling van Mobile developers (de niche focus), voor interim posities (type dienstverband) in de provincie Zuid-Holland (regio focus). Onze consultants staan met zowel opdrachtgevers als professionals in contact en werken allemaal volgens deze gedetailleerde aanpak. Door de markt driedubbel gefocust te bewerken, weten zij precies wat er wanneer speelt bij IT Dev professionals binnen een specifieke regio.

Het grootste IT-Netwerk

Langetermijnrelaties zijn volgens Spilberg de sleutel naar goede staffing. Door zorgvuldig aan ons netwerk te bouwen zijn wij inmiddels het grootste IT Dev netwerk van Nederland.

Community building

De kracht van kennisdeling is wat Spilberg drijft. Wij hebben door de jaren heen dan ook een hechte IT Dev community opgebouwd. We faciliteren binnen onze niche diverse evenementen namens het IT Dev café, waar vooruitstrevende sprekers, IT-professionals en opdrachtgevers samenkomen om elkaar uit te dagen en verder te helpen. Het moederbedrijf van Spilberg, Altus Staffing, organiseert twee keer per jaar een groot congres, een uitgelezen kans voor opdrachtgevers en professionals om te netwerken.

Intensief persoonlijk contact  

Om bovenop de laatste ontwikkelingen in de markt te zitten, is het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met de professionals in ons netwerk. Door intensief contact met ons netwerk, weet ons team exact wanneer er bepaalde expertise binnen de niche beschikbaar is. Wij werken met geavanceerde tools en investeren fors in de laatste technieken om altijd snelle en kwalitatieve service te leveren.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing. Altus brengt verschillende IT-niches bij elkaar om opdrachtgevers een totaaloplossing te bieden.

Form ID:4974