Spilberg IT detachering service

detachering

Ons IT Dev netwerk wordt steeds groter. Inmiddels hebben wij ook een uitgebreide poule aan specialisten opgebouwd die in dienst zijn bij Spilberg. Wij bieden je graag een mooie toekomst via onze organisatie.

We begeleiden je intensief in het bereiken van jouw doelen en brengen die helder in kaart middels een persoonlijk ontwikkelingsplan. Omdat wij over het grootste netwerk in deze niche beschikken, kunnen we goed kijken welke opdrachtgevers bij welke professionals passen. Ook weten wij meteen wanneer de perfecte volgende opdracht beschikbaar komt.

Ons team investeert altijd in langdurige relaties met specialisten. Middels een persoonlijk ontwikkelingsplan bieden wij interne en externe coaching sessies en trainingen aan, waarmee jij je kunt ontwikkelen binnen jouw gekozen specialisme. Daarbovenop staat er een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket voor je klaar, met bijvoorbeeld een leaseauto, pensioenregeling en een opleidingsbudget. Buiten deze voorwaarden bieden wij onze professionals ook nog eens een aantrekkelijke bonusregeling aan.

Een leven lang leren en het delen van kennis zijn onze speerpunten. Spilberg organiseert daarom maandelijks het IT Dev café waar inspirerende gastsprekers hun visie delen. Collega’s kunnen elkaar hier ontmoeten en sparren over hun vakgebied.

Bekijk alle detachering vacatures

Bekijk ook onze andere services: