Interim it recruitment

interim

Spilberg staat met een ervaren team, interim professionals bij tijdens hun gehele carrière. Met een groot netwerk in IT-development, helpen wij maandelijks honderden freelancers aan een interim opdracht.

Wij hebben nauw contact met ons netwerk aan opdrachtgevers en onze staffing consultants opereren allemaal in een eigen regio. We gaan hierdoor zeer gedetailleerd te werk en zijn als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en interim opdrachten. Ons grote team heeft alle delen van de IT Dev markt helder in kaart en weet de markt zorgvuldig te bedienen.

Wij hebben veel IT-professionals aan hun eerste opdracht geholpen, wat vaak voor langdurige samenwerkingen heeft gezorgd. Wij zijn jouw sidekick tijdens je gehele loopbaan.

We investeren altijd in intensief contact met onze interim specialisten en weten daardoor welke interim opdracht en opdrachtgever passend zijn bij hun behoeften. Spilberg kijkt hierbij verder dan het specialisme waarin een professional opereert, we kijken ook naar de duur van de opdracht, het tarief en de persoonlijke match met de organisatie.

Om onze freelancers nog beter van dienst te zijn hebben wij een sterke backoffice die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Wij helpen je bijvoorbeeld bij het opmaken van contracten, het verloop van jouw facturatie- en betalingsprocessen en geven je advies bij juridische aspecten.

Wij zijn de ideale sparringpartner en coach, en stimuleren jouw ontwikkeling binnen de specialismen, door verschillende trainingen aan te bieden. Ook organiseren we vakinhoudelijke congressen en maandelijks meetups middels het IT Dev Café, waar je perfect kunt netwerken met opdrachtgevers en andere professionals.

Bekijk alle interim vacatures

Bekijk ook onze andere services: