Spilberg search & selection service

search & selection

Door ons grote netwerk in IT-development, hebben wij het grootste aanbod aan permanente IT Dev vacatures in Nederland. Onze staffing consultants staan dagelijks in contact met de markt, waar ieder verantwoordelijk is voor een eigen specialisme binnen de niche. Wij delen de markt op in verschillende specialismen: Front-end/Webdevelopment, Mobile Development, Microsoft Development, Java/Scala Development, Embedded & Hardware Development en Testing.

Jarenlang hebben wij zorgvuldig gebouwd aan ons netwerk in Nederland. Door intensief contact te onderhouden met zowel opdrachtgevers als IT-professionals bewerken we de markt zeer specifiek. De consultants die in contact staan met professionals en opdrachtgevers focussen zich allemaal op een eigen regio. Dit zorgt ervoor dat wij precies weten wat er waar en wanneer speelt en welke mogelijkheden dat biedt.

De afgelopen jaren hielpen wij duizenden professionals bij het vinden van een vaste positie en het zetten van de volgende stap in hun carrière. Wij werken samen met een breed portfolio aan diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Van zakelijke dienstverlening tot non-profit organisaties, wij weten het meteen als een vaste positie openstaat.

Om jouw behoeften als professional echt goed in kaart te brengen spreken wij je graag persoonlijk. We brengen in onze gesprekken niet alleen functie-inhoudelijke aspecten in kaart maar ook jouw motivatie en persoonlijke zaken. Denk hierbij aan werk-privébalans, aantal gewenste werkuren en het geambieerde salaris. Aan de hand hiervan introduceren wij jou aan passende opdrachtgevers, stomen we je klaar voor sollicitatiegesprekken en verzorgen wij uitgebreide feedback. Bij een succesvolle match adviseren wij je bij jouw contractonderhandeling.

Maak gebruik van ons IT Dev netwerk, wij stellen het graag voor je open. Wij staan aan je zijde gedurende jouw gehele IT Dev career.

Bekijk alle search & selection vacatures

Bekijk ook onze andere services: