Wie is Spilberg IT Development?

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatievoorziening, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meetups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtevntevmjyvntuwl25sx3plzy1ub3utemvszi13awutaxmtymf0bwfulxpvbmrlci1yb2jpbi5wbmcixsxbinailcj0ahvtyiisijewntb4mzuwxhuwmdnjil1d

Hoe we werken

Het opbouwen van en investeren in langetermijnrelaties vinden we belangrijk. Met onze nichefocusstrategie en jarenlange ervaring in IT development-bemiddeling beschikken we over een uitgebreid en stabiel netwerk van bedrijven en IT development-specialisten. Onze sidekicks vertellen je graag hoe zij voor development heroes en voor bedrijven te werk gaan.

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtevndavmdcvotk4l2nvbxbhbnlzxzitmdetmdetmdeucg5nil0swyjwiiwidgh1bwiilcizmdb4mzawxhuwmdnjil1d

Met wie we werken

Red jij met jouw development skills de wereld van een multinational, of liever die van een klein bedrijf? Ons netwerk is niet alleen uitgebreid, het is vooral ook up-to-date. Wij werken met zowel grote, internationale spelers als met kleine spelers binnen de IT development-markt.

De spirit van een Spilberg sidekick

Een sidekick word je niet zomaar. Onze consultants voldoen aan specifieke criteria om jouw carrière als development hero naar the next level te tillen. Benieuwd naar de spirit van onze Spilberg sidekicks?

W1siziisijiwmtgvmduvmjivmtevntevmzavmzexl25sx2rldmvsb3btzw50lwhlcm9lcy1vcc1lzw4tbwlzc2lllnbuzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimta1mhgzntbcdtawm2mixv0
Spilberg is toegankelijk en zorgzaam

Spilberg is toegankelijk en zorgzaam

Recruiters zouden te allen tijde zo toegankelijk en zorgzaam als Spilberg moeten zijn.
Spilberg kent mijn vakgebied

Spilberg kent mijn vakgebied

Ze kent de hoofdlijnen van mijn vakgebied – niets is zo vervelend als een recruiter die jou niet snapt.


cookie statement