Project Alliander

full stack developer SAP bij Alliander via Spilberg
Bekijk meer

Passie voor grote bedrijven

Luuk de bruin is in 2020 via Spilberg begonnen bij Alliander als software ontwikkelaar. "Wanneer ik mijn baan heel zwart-wit zou moeten beschrijven zijn wij de regie op storingen. Wij leveren de software om de hulp bij storingen te verbeteren en waar mogelijk te optimaliseren."


De opdracht

​Luuk heeft al veel ervaring opgedaan bij grotere bedrijven. Zijn laatste opdracht was bij een financiële instelling. Hij zocht naar een afwisseling in zijn werkzaamheden en een andere markt waarin hij ervaring en kennis kon opdoen. "Mijn passie ligt in het werken voor grote bedrijven, in dat straatje past Alliander uiteraard perfect." ​In zijn baan bij Alliander kon Luuk ook ervaring opdoen met pakketten waar hij eerder nog niet veel mee gewerkt had. "Ik ben een full-stack ontwikkelaar en werk op dit moment voornamelijk met SAP. Ik vind het erg leuk om met nieuwe technologie te werken, dat maakt voor mij dat ik uitdaging vind in mijn baan. Het leukste is om die technologie helemaal uit te pluizen en vervolgens in te zetten in mijn werk. ​Het team waarin Luuk terecht kwam heeft hem direct omarmd als versterking. "We werken met veel software ontwikkelaars en iedereen heeft wel een eigen expertise waar ze veel vanaf weten, dat zorgt ervoor dat je van elkaar kunt leren. Momenteel werken we aan een groot project binnen Alliander. Dat gaat om een systeem dat intakes kan afhandelen. Mensen bellen Alliander bijvoorbeeld voor een gaslek, iemand aan de andere kant van de lijn moet dat dan noteren. Wij werken aan een systeem waardoor dat efficiënter gaat."

Image 2022 04 01 T10 47 56
afwisseling in werkzaamheden veel kennis en ervaring op doen met werken via Spilberg

​Ervaring

De samenwerking met Spilberg heeft Luuk als erg positief ervaren. "Het was voor mij de eerste keer dat ik met Spilberg ging samenwerken. Ik ben voordat ik de sollicitatiegesprekken in ging goed voorbereid door een consultant van Spilberg zodat ik voor het gesprek al deels wist wat ik kon verwachten." Ook tijdens de opdracht heeft Luuk met regelmaat contact gehad met Spilberg. "De consultant van Spilberg zat er altijd bovenop als er iets geregeld moest worden. Dan heb ik het over zowel iets regelen voor mij als voor Alliander. De facturen werden ook altijd op tijd betaald. Overall heb ik de samenwerking als heel fijn ervaren."

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en professional. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.  

  • Dankzij onze driedubbele niche-focus kunnen wij gericht zoeken naar IT-professionals voor elke opdracht.  

  • Na de match is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project. 

Neem contact op met de specialisten van Spilberg
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Spilberg
KOM IN CONTACT

Wij komen graag met je in contact