Project Deloitte

Image 2021 02 01 T14 59 42
Bekijk meer

Geen dag hetzelfde

​Koen van Putten werkte als full stack ontwikkelaar via Spilberg bij Deloitte. "We waren bezig om medewerkers verbonden te houden tijdens het thuiswerken. Het project waar ik aan werk heet Deloitte Neighbour. Het idee is dat je je postcode opgeeft, en dat er dan wordt gekeken welke collega's binnen een straal van tien kilometer van jou af wonen."

De opdracht 

Koen vond zijn opdracht erg uitdagend. "Het project is vanaf scratch opgezet, dat maakt het leuk. In mijn vrije tijd werkte ik al met bepaalde tools, ik vind het dan ook waardevol dat ik die nu in de praktijk heb kunnen gebruiken. Zo werkte ik nu onder meer met ASP .NET Core 5 en Angular 10.  Koen werkte in een uitgebreid en divers team. "Het was een groot opgezet team met ook interface designers, UX designers, service designers. Mijn rol is ontwikkelaar. We doen full stack ontwikkeling. Wij schrijven de backend, de frontend, de unit test en daarnaast maken we ook de pijplijnen voor de deployment.

Image 2022 04 01 T10 34 09
Image 2021 02 01 T14 56 48

Onze rol

Het contact met Spilberg heeft Koen als heel persoonlijk ervaren. "Er is een bepaald soort klik. Andere recruiters hebben iets verkoopachtigs, je krijgt het gevoel dat er met jouw CV geschoven wordt. Dat heb ik bij Spilberg niet. Ik heb met mijn contactpersoon bij Spilberg het gevoel dat ik kan aangeven wat ik leuk vind en ook wat ik niet leuk vind.   De samenwerking ging volgens Koen op een degelijke manier. "Alles kon digitaal getekend worden. Het schakelen ging heel snel. Ik ben fan van de werkwijze van Spilberg. 

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en professional. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.  

  • Dankzij onze driedubbele niche-focus kunnen wij gericht zoeken naar IT-professionals voor elke opdracht.  

  • Na de match is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project. 

Neem contact op met de specialisten van Spilberg
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Spilberg
KOM IN CONTACT

Wij komen graag met je in contact