Project Malmberg

Reactive programming en Angula project bij Malmberg via Spilberg
Bekijk meer

Blijven leren

Rob van Maris was eind 2019 op zoek naar een opdracht waar hij enerzijds zijn ervaring kon inzetten en anderzijds kon doorleren op het gebied van reactive programming en Angular. Hij vond die opdracht via Spilberg bij Malmberg, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijsmethodes voor basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs.

De opdracht

Rob is erg tevreden met zijn opdracht. “Ik werk samen met een team aan een digitaal platform voor onderwijs voor kinderen op de basisschool voor volledig digitaal onderwijs. Afgelopen jaar hebben we alle content gemigreerd van een oud product, dat was gebaseerd op flash en houdt op te bestaan. En vanuit die omgeving moesten alle leermethodes overgezet worden naar een nieuw systeem.”

De uitdaging lag volgens Rob in de tijdspan van de opdracht. Hij begon in januari 2020 bij Malmberg, in augustus moest het nieuwe platform af zijn. “Uiteindelijk hebben we alles voor de start van het nieuwe schooljaarafgekregen.”Robkonzijn ervaring als Full Stack Developer goed inzetten bij Malmberg. “Ik werkte voor deback-endmet JAVA en typescript voorde front-end. 

Full stack developer, back-end met Java en TypeScript voor front-end
Full stack developer, back-end met Java en TypeScript voor front-end

Uitdaging

Rob is erg tevreden met zijn opdracht. " Je bent heel concreet ergens mee bezig. Daar kun je mensen blij mee maken. Het leukste vond ik om te werken aan interactietypes. Dat zijn componenten voor bepaald type oefeningen. Bijvoorbeeld een oefening waarbij het gaat om woorden die voorgelezen worden, kinderen moeten die dan naschrijven. Het systeem detecteert dan spelfouten en laat zien waar er een fout is gemaakt. Dat houdt in dat de fouten niet alleen gemarkeerd maar ook geclassificeerd worden."

Ook op de samenwerking met Spilberg kijkt Rob met goede gevoelens terug. "Spilberg heeft een breed netwerk waarmee zij ook deze opdracht voor mij konden vinden. Mijn ideale opdracht houdt in dat ik mijn kennis en ervaring kan inzetten. Daarmee ben ik van waarde voor een opdrachtgever. Anderzijds moet er ook wat zijn voor mij op het gebied dat ik kan doorleren. 

​Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak. 

  • Door onze Triple Niche Focus kunnen wij gericht zoeken op geschikte kandidaten voor de opdracht. 

  • Na plaatsing is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project.

Neem contact op met de specialisten van Spilberg
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Spilberg
KOM IN CONTACT

Wij komen graag met je in contact