Testing consultant

Consultants

Mijn naam is Frank den Dulk, 31 jaar. Ik ben geboren in Amsterdam maar niet opgegroeid. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik hier naar terug verhuisd om Commerciële Economie te studeren. Tijdens en na mijn studie heb ik in Amsterdam, San Francisco en San Diego gewerkt. In deze steden waren mijn functies vooral gericht op het adviseren van klanten en het aansturen van een professioneel team van consultants.

De laatste jaren voordat ik in de recruitment ging, werkte ik voor verschillende kranten. Het lijkt mij duidelijk dat de stap van gedrukte media naar de IT groot is, maar wel uiterst logisch. Waarom zou ik in een stervende markt werken, als er een groeiende markt voor handen ligt? Daarnaast ligt mijn passie bij het werken met mensen en om hun belangen op een objectieve manier te benaderen. Hierdoor kan ik voor jou de perfecte match vinden. Mijn specialiteit ligt bij alle vormen van Software Testing, in de regio Amsterdam en Utrecht. Mocht je hier niet wonen of zoek je iemand buiten deze regio? Geen probleem. Ik denk in oplossingen en de opties zijn nooit beperkt.

Ben jij een tester of zoek je een tester? Neem dan vooral, vrijblijvend, contact met mij op. Ik sta voor de beste match en een specialistische aanpak. In alle gevallen zoek ik naar jouw beste match, in combinatie met professioneel en persoonlijk contact.