Diensten

Image 2021 01 03 T15 48 07

​Uw interim of werving & selectie vraag

U zoekt een gespecialiseerde professional om een IT Development of Testing vraagstuk op te lossen of u zoekt versterking voor uw team. Spilberg staat klaar om u te helpen. Wij weten hoe we uw wervingsbehoefte om te zetten in een carrièrekans voor een IT-professional die op interim basis of in vaste dienst wil werken. Wij luisteren naar uw behoefte, enerzijds kijken we naar de hard skills die u zoekt in een kandidaat. Anderzijds bekijken welke softskills een kandidaat nodig heeft om binnen uw bedrijf. tot recht te komen.

Wij bemiddelen zowel vaste medewerkers als interim professionals. Twee teams zijn gespecialiseerd in een van de twee dienstverleningen. De afdeling werving & selectie ondersteunt u wanneer er behoefte is om een IT-Development professional permanent in dienst te nemen. Met onze interim divisie ondersteunen wij opdrachtgevers met de aanwas van tijdelijke IT-Development professional experts. Door de jaren heen hebben wij in deze niches een groot netwerk opgebouwd.

Zo werken wij

Onze gespecialiseerde consultants onderhouden doorlopend contact met de beste IT- specialisten in de markt. Per niche, per sub-niche, en per regio. Bij Spilberg zijn wij er van overtuigd dat onze consultants uw markt, uw behoefte en de ambities van IT-professionals begrijpen. De IT-professional wordt pas bij u voorgesteld als wij verzekerd zijn van het juiste niveau en de persoonlijke match met uw organisatie.

Lees meer

Heeft u per direct een vaste of interim IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights