Testing

Een it-tester test functioneel en technisch softwareproducten, websites en/of applicaties
Bekijk meer
Testing

Kies voor Testing

Als testing specialist, adviseren wij je tijdens iedere stap die je maakt, en kun je altijd bij ons terecht om te sparren. Ook op het gebied van ZZP’ers zijn we rijkelijk bedeeld. Door jarenlang met iedereen in contact te staan, van managers tot aan startende testers, hebben we een duurzame relatie opgebouwd.

Wij zijn altijd op zoek naar IT-professionals met een expertise in Testing. Wij hebben Testing vacatures in heel Nederland. De consultants van Spilberg staan klaar om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar een Testing functie. Dit zijn profielen waar wij veel naar zoeken.

  • Selenium Tester

  • Specflow Tester

  • ISTQB Tester

  • Robot Framework Tester

  • Test Automatisation Tester

  • Cypress Tester

Focus

Dankzij onze niche- en regiofocus kennen de Spilberg consultants de IT-arbeidsmarkt door en door. Wij zoeken altijd naar ervaren Testing professionals die hun carrière een boost willen geven. Wij bieden carrières binnen onze eigen organisatie, of bij organisaties binnen ons netwerk. De persoonlijke relatie met ons netwerk staat bij ons centraal. Ook binnen onze andere expertises zoeken wij naar IT-professionals:

Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Spilberg
Neem contact op met de specialisten van Spilberg
KOM IN CONTACT

Let's talk

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en bijbehorende carrièrekansen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem direct contact op

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights