Carrière bij Spilberg

Wat is de volgende stap in jouw carrière? Met onze kennis van en uitgebreide netwerk binnen IT Development en Testing verbinden we je graag met de mooiste opdrachtgevers. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Til jouw carrière binnen IT Dev of testing naar een hoger niveau. Lees hier hoe.

Man met tafelkleed overhemd - Spilberg

Waarom Spilberg en Vibe Group

Wij kennen de IT development en testing sector als geen ander. Wij weten wat er voor nodig is om successen te boeken binnen deze niche. De gespecialiseerde consultants van Spilberg zetten hun netwerk en kennis van de markt in om ervaren developers en testers te begeleiden in hun carriere. Wij werken samen met professionals met een aantal jaar ervaring tot professionals die al hun hele leven in het vakgebied actief zijn.

Spilberg is onderdeel van Vibe Group, één van de snelstgroeiende IT staffing & consulting organisaties van Nederland, België en Duitsland. Met Vibe Group hebben wij de beschikking over het grootste niche-overstijgende netwerk van IT-professionals en opdrachtgevers die actief zijn in de sector. Onze Vibers werken samen met de IT-professionals aan één doel: 'creating the future'. De toekomst van IT-professionals, van organisaties en van de arbeidsmarkt in het algemeen.

Wanneer jij kiest voor een carrière bij Spilberg word je onze collega en gaan we voor een langdurige samenwerking. Wij zullen er alles aan doen om jouw carrière vorm te geven zoals jij dat wilt. Tijdens kantooruren zit je niet dagelijks naast Spilberg-collega's, maar natuurlijk ben je een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Wij staan voor een goede Vibe. We houden je te allen tijde betrokken door onder andere meetups en webinars te organiseren waar je met andere Vibers en developers kennis kunt opdoen of delen.

​​Jouw ambitie

Jouw ambitie is onze ambitie en elke ambitie is weer uniek. De ene professional wil zijn kennisniveau inhoudelijk verdiepen, de andere professional doet liever brede werkervaring op. Wellicht wil je je ook richten op het verbeteren van soft-skills. Werk je het liefst bij een multinational, of bij een start-up? Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om ambities om te zetten in carrières.

Lees verder


Ons aanbod

Word onderdeel van ons team bij Spilberg, wij verwelkomen je graag binnen onze organisatie. Spilberg is internationaal actief en is marktleider in de sector. Je profiteert van ons netwerk, het aanbod van unieke opdrachten en hebt tegelijkertijd de zekerheid van een vaste baan en doorlopende opleiding.

Lees verder


Lifelong learning

Kennisdeling en levenslang leren staan centraal bij Spilberg. Zo organiseren wij maandelijks, vanuit ‘The IT-Development network’, meetups en zijn er vakinhoudelijke kennissessies waar je andere developers ontmoet en ervaringen deelt. Natuurlijk bieden wij een opleidingstraject op maat voor iedere professional die bij ons werkt.

Lees meer


Onze cultuur

Bij Spilberg hechten wij grote waarde aan onze organisatiecultuur. Onze organisatiewaarden zijn kwaliteit, intelligentie, gedrevenheid, autenticiteit en plezier. Wat we doen, doen we goed. Met passie, op onze eigen manier en met veel plezier.

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights