Over Spilberg IT development staffing

Over Spilberg

Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Vibe group. Vibe group is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

Spilberg IT development staffing team

onze aanpak

Professionals

In Nederland is Spilberg de grootste staffing organisatie voor IT Dev careers. Als IT Dev sidekick bieden wij vier verschillende services aan professionals.

Opdrachtgevers

Spilberg is dé specialist in staffing van IT Dev professionals. Wij hebben sinds de start van Spilberg zorgvuldig gebouwd aan het grootste IT Dev netwerk van Nederland. De specialist die u zoekt hebben wij al in ons netwerk.

Spilberg IT staffing events banner

Evenementen

Spilberg bouwt al jaren aan zeer sterk netwerk van IT Development professionals . Dit netwerk is inmiddels uitgegroeid tot de grootste IT Dev community van Nederland. Wij vinden kennisdeling heel belangrijk. Dit doen we door blogs te schrijven en maandelijks meetups te organiseren over hot topics binnen de niche. Daarnaast organiseert Altus Staffing, het moederbedrijf van Spilberg, twee keer per jaar een groot congres waar kennisdeling en netwerken centraal staan.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9zcglsymvyzy1ubc9qcgcvd3jhchblci1izy5qcgcixv0

het spilberg team