Over Spilberg

Over Spilberg

In 2012 is Spilberg opgericht omdat een persoonlijke aanpak broodnodig was in de IT markt. Wat ons onderscheidt? Wij dienen als een sidekick op het gebied van staffing, om ervoor te zorgen dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Wij kijken naar het hele plaatje, naast skills vinden wij het ook heel belangrijk dat er op persoonlijk vlak een match is. Bij team Spilberg zijn we allemaal anders. We vullen elkaar aan en zijn door de diversiteit in persoonlijkheden en kennis de ultieme sidekick voor jou.

Onze superkracht? Unieke krachten herkennen en op het juiste moment schakelen. Jij bewandelt jouw pad, wij zijn er alleen om af en toe dat duwtje in de juiste richting te geven.  

Development heroes

onze aanpak

ONZE PROPOSITIE

Bij Spilberg richt iedere sidekick zich op slechts één regio waarin zij op zoek gaan naar zowel freelancers als vaste krachten. Binnen die regio hebben onze gespecialiseerde sidekicks een optimale focus op bijvoorbeeld Java, .NET, embedded software, Front-end of mobile.

Banner - Spilberg events

Evenementen

Als jouw sidekick hebben wij één missie: jou tijdens je gehele carrière adviseren, inspireren en ondersteunen. Hoe we dit doen? Door blogs te schrijven en Meetups te organiseren. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg je de kans om vragen te stellen aan de top developers in de markt. Vergeet ook het netwerkaspect niet, met een biertje in de hand kun je naast discussiëren over de laatste trends, ook op een laagdrempelige manier kennis maken met andere professionals.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9zcglsymvyzy1ubc9qcgcvd3jhchblci1izy5qcgcixv0

Onze consultants

Social