Over Spilberg

Over Spilberg

Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen zeven jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

Spilberg IT development staffing

onze aanpak

ONZE PROPOSITIE

Bij Spilberg richt iedere sidekick zich op slechts één regio waarin zij op zoek gaan naar zowel freelancers als vaste krachten. Binnen die regio hebben onze gespecialiseerde sidekicks een optimale focus op bijvoorbeeld Java, .NET, embedded software, Front-end of mobile.

Spilberg IT staffing events

Evenementen

Spilberg bouwt al jaren aan zeer sterk netwerk van IT Development professionals . Dit netwerk is inmiddels uitgegroeid tot de grootste IT Dev community van Nederland. Wij vinden kennisdeling heel belangrijk. Dit doen we door blogs te schrijven en maandelijks meetups te organiseren over hot topics binnen de niche. Daarnaast organiseert Altus Staffing, het moederbedrijf van Spilberg, twee keer per jaar een groot congres waar kennisdeling en netwerken centraal staan.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9zcglsymvyzy1ubc9qcgcvd3jhchblci1izy5qcgcixv0

Onze consultants

Social