Projecten

Spilberg levert professionals in front-end/back-end development, DoNet, phyton, java, scala, testing

​IT-professionals aan het woord

​​Wij werken samen met opdrachtgevers in verschillende sectoren en niches. Dagelijks maken developers en testers hier het verschil. Wij begeleiden IT-professionals in hun zoektocht naar een nieuwe baan of project en adviseren hen bij de stappen in hun carrière. Maar ook daarna onderhouden wij warme relaties met hen. Wij stellen ons platform en organisatiecapaciteit beschikbaar zodat we elkaar kunnen inspireren met kennis en ervaringsverhalen. Dat kan in geschrift, via digitale of face-2-face meetings of zelfs events. Wij faciliteren dit graag.

Lees hier over de projecten en banen waar vakgenoten via en met Spilberg het verschil maken.

Blijven leren

De nieuwste tooling

Passie voor grote bedrijven

Reactive programming en Angula project bij Malmberg via Spilberg

Rob van Maris was eind 2019 op zoek naar een opdracht waar hij enerzijds zijn ervaring kon inzetten en anderzijds kon doorleren op het gebied van reactive programming en Angular. Hij vond die opdracht via Spilberg bij Malmberg, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijsmethodes voor basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs.

Lees verder

full stack developer ASP DotNet Core5 Angular 10 werken met nieuwe technologie via Spilberg

​Koen van Putten werkte als full stack ontwikkelaar via Spilberg bij Deloitte. "We waren bezig om medewerkers verbonden te houden tijdens het thuiswerken. Het project waar ik aan werk heet Deloitte Neighbour. Het idee is dat je je postcode opgeeft, en dat er dan wordt gekeken welke collega's binnen een straal van tien kilometer van jou af wonen."

Lees verder

full stack developer SAP bij Alliander via Spilberg

Luuk de bruin is in 2020 via Spilberg begonnen bij Alliander als software ontwikkelaar. "Wanneer ik mijn baan heel zwart-wit zou moeten beschrijven zijn wij de regie op storingen. Wij leveren de software om de hulp bij storingen te verbeteren en waar mogelijk te optimaliseren."Lees verder

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights