Staffing

Staffing van vaste of interim IT professionals, Spilberg heeft een groot netwerk

​Uw interim of werving & selectie vraag


U zoekt een gespecialiseerde, ervaren professional om een IT development of testing vraagstuk op te lossen, of u zoekt versterking voor uw team. Spilberg staat klaar om u hierin te ondersteunen. Wij zijn in staat om uw wervingsbehoefte om te zetten in een carrièrekans voor een IT-professional die op interim basis of in vaste dienst wil werken.

Wij bemiddelen zowel vaste medewerkers als interim professionals. De afdeling werving & selectie ondersteunt u wanneer er behoefte is om een IT development professional permanent in dienst te nemen. Met onze interim divisie ondersteunen wij opdrachtgevers met de aanwas van tijdelijke IT development professionals. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd.

Heeft u per direct een vaste of interim IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights