Onze diensten

Spilberg is gespecialiseerd in mobile development, DoNet, phyton, java, scala, en testing

Dit is wat we doen

Elke carrière is uniek. De manier waarop je die carrière vormgeeft is uniek. Welke contractvorm daar vervolgens bij hoort is ook weer uniek en kan wel of niet bij jouw situatie passen. Onze gespecialiseerde staffing en consulting experts adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Werk je nu als zelfstandige en wil je liever in vaste dienst of juist andersom? Of wil je bij Spilberg je vaardigheden ontwikkelen met de zekerheid van een vast contract? Vandaag dit, morgen weer anders? Alles kan. Wij bieden carrièreadvies op maat en begeleiden je gedurende je gehele loopbaan. Onze unieke propositie en verschillende diensten bieden vele mogelijkheden.


Kies voor interim

Spilberg beschikt over een ervaren team dat interim professionals snel aan een passend project helpt. Ons uitgebreide netwerk van interessante opdrachtgevers biedt voldoende mogelijkheden voor elke professional op elk moment van de carrière.

Bekijk ons aanbod


​Kies voor detachering

Een steeds groter aantal IT development professionals kiest voor een loopbaan in vaste dienst bij Spilberg. Wij bieden je graag een carrière binnen onze ambitieuze organisatie. Als je kiest voor detachering bij Spilberg, dan word je onderdeel van ons team en sluit je je aan bij het grootste netwerk binnen de development en testing niche. Je doet brede ervaring op met verschillende projecten en tegelijkertijd geniet je van alle zekerheden van een vaste baan.

Bekijk ons aanbod

​Kies voor een vaste baan

Spilberg weet welke vacatures er in de markt open staan. Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen vinden we gegarandeerd jouw volgende werkgever. Door te luisteren naar zowel de wensen van de opdrachtgever als die van jou als professional, zullen we jou een functie bieden waar je je talenten verder kunt inzetten.

Bekijk ons aanbod

De Spilberg consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièremogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights