Java Developers en Spilberg: een perfecte match

Ben jij Java Developer, dan zul je ongetwijfeld merken dat jouw skills in trek zijn! De vraag is eerder: hoe kom je in contact met de opdracht- of werkgever met een uitdagende backlog die voor jou het meest perfect is om nieuwe skills te ontwikkelen? Kort samengevat: via Spilberg!

Java Developers werken bij Spilberg aan hun carrière

Java Development

Java is een van de meest gebruikte programmeertalen. Het is dus niet heel verrassend dat er veel vraag is naar Java Developers. Maar als jij de volgende stap in jouw development carrière wilt zetten, volstaat het dan als je alleen thuis bent in Java? Hoe ziet de ideale technical stack van een Java Developer er tegenwoordig uit? Met welke programmeerstijlen en ontwikkelmethodes – zoals Functional Programming, Cloud Computing Development of Kafka - maak je jezelf breder inzetbaar en interessanter voor een grotere groep opdrachtgevers? Wat zijn de plekken waar jij impact kunt maken? Waarom is het goed om ook je soft skills te ontwikkelen? Deze Java Development insights, tips & tricks helpen je op weg. ​​​

Spilberg biedt Java Developers inzichten en tips en tricks

​Spilberg’s insights, skills,
tips & tricks voor
Java Developers

TECHNICAL STACK

PROGRAMMEERSTIJLEN

WAAR KUN JE AAN DE SLAG?

WAT VOOR JAVA DEVELOPER BEN JIJ?

VAST OF FREELANCE?

Jouw nieuwe uitdaging in Java Development

​Ervaring leert dat het voor een developer belangrijk is om echt goed gespecialiseerd te zijn en toch ook breed georiënteerd. Leergierigheid houdt je scherp en flexibel. Ben jij die Java-specialist die in staat is om je nieuwe werkomgeving of team op een hoger niveau te brengen en helpt nieuwe doelen te bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor elk type developer met een expertise in Java Development hebben wij in heel Nederland Java vacatures. Een kleine greep uit de profielen waar wij veel naar zoeken:

Java Developer - Scala Developer - Mendix Developer - Software Engineer - Kotlin Developer - Full Stack Developer​​

Spilberg services

Is Java Development jouw vakgebied? Dan zijn wij een match!

Jij staat bij ons centraal. Spilberg is een IT staffing & consulting organisatie, gespecialiseerd in het matchen van Developers en organisaties op zoek naar hun expertise. Het draait daarbij niet alleen om je skills, maar ook om jouw eisen aan je toekomstige werkplek, het soort team waarin jij wilt werken, en – uiteraard- jouw ambities. Door de tijd te nemen jou goed te leren kennen, kunnen we je koppelen aan de organisatie en opdracht die precies bij jou past. Wil jij je als Java Developer verder ontwikkelen in jouw specialisme, je skill-set juist uitbreiden, of ervaring opdoen in een volledig nieuwe werkomgeving? Jouw ideale nieuwe uitdaging vind je snel via ons sterke netwerk. Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij introduceren je en kunnen elke soort dienstverband voor je bemiddelen. Van freelance tot vast en alles ertussenin. Laten we samen je wensen bespreken en aan de slag gaan om jouw toekomst vorm te geven. ​

Spilberg maakt de match tussen Java Developers en organisaties
Neem contact op met Spilberg om jouw volgende stap in Java Development te zetten

Praten kan altijd: tijd voor een goed gesprek

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights