Wat voor Java Developer ben jij?

Geen softwareproject of organisatie is hetzelfde en iedere Java Developer heeft zijn of haar eigen set aan skills en voorkeuren. Door te werken aan een project dat jouw skills uitdaagt, in een omgeving en team waarin jij je als persoon en developer prettig voelt, breng je jouw carrière snel naar het volgende level. En wij kunnen je daarbij helpen.

Wat voor Java Developer ben jij? Spilberg

Bij elk type developer past een andere opdracht

Java Developers zijn er in diverse soorten en maten. Onze opdrachtgevers – van startups tot multinationals – zijn net zo divers in karakter. En bij elke opdracht past vaak een specifiek Developer profiel. De opdrachtgevers kennen we al. Als we jou hebben leren kennen, kunnen we je snel matchen aan de tijdelijke of vaste baan die bij jou past!

​​Makers en crafters

Het moet geautomatiseerd? Als Java Developer kan jij het maken! In branches als de Payment sector moeten geautomatiseerde administratieve processen 24/7 goed blijven draaien. Samen met de Lead Engineer zorgen jij en jouw team voor de test coverage, het onderhoud en continu verbeteren van de systemen. ​Vakmanschap is meesterschap. En goed is eigenlijk niet goed genoeg. Daaraan herken je een Java Software Engineer. Tijdens de Scrum ben jij graag de Master en als echte craftsman bouw en test je van A tot Z API’s en apps die bestand zijn voor gebruik in een high-performance multi-user environment.

​​Als Developer of Engineer aan de slag in de Paymentindustrie? Wij hebben diverse grote namen in ons netwerk. ​

Apps bouwen of onderhouden

Als Java Engineer of Java Software Architect breng je samen met alle betrokkenen de behoeften voor de te bouwen app in kaart. Daarna ga je met je team aan de slag om deze op toekomstbestendige wijze te ontwikkelen. Dit is niet ‘zomaar bouwen’, je overziet en begeleidt het hele traject. Dus is het belangrijk dat je communicatie skills minstens net zo goed zijn als je developerskills.

Maar misschien is vanaf 0 een app opbouwen helemaal niet waar jouw passie of uitdaging ligt. Jij vindt het juist interessant om in bestaande apps te duiken en deze te onderhouden of te moderniseren. Zo maak jij het verschil binnen een organisatie en zorg je voor tevreden app-gebruikers, bijvoorbeeld als System Engineer.

Java Architect of Engineer, er is een groot aantal bedrijven in ons netwerk in de E-commerce-, logistieke- en energiesector dat zit te springen om iemand als jij! 

Ontdek waar jij verschil kunt maken

Allrounders en specialisten

De omschrijving zeg het al: als ware allrounder weet jij overal wat van. Jij bent een Core Java Goeroe die is meegegroeid met de Java programmeertaal en hebt een zeer brede kennis en ervaring op het gebied van applicatieontwikkeling; back-end, front-end, oude en nieuwe frameworks, Java, Scala, Kotlin… the works. Dit maakt je voor elke werkgever een interessante Developer!

Maar misschien ben jij die speld in de hooiberg met precies de benodigde kennis van die ene specifieke integratietooling, zoals ESB, Fuse of Camel. Bijvoorbeeld voor onderhoud van een uniek distributieplatform gebaseerd op Java, ooit speciaal ontwikkeld voor de opdrachtgever .Jouw specialistische skills zijn vaak nodig voor tijdelijke opdrachten in internationale teams met like-minded specialisten.

Core Java Developer, Full Stack Developer, DevSecOps Developer, Cloud – of Integratie Engineer… Jouw skills zijn nodig voor die allround job of specialistische opdracht. Gebruik ons netwerk van uitdagende opdrachtgevers om ze voor in te zetten! 

Vind de vacature die bij jou past!

​Java Development bij Spilberg

TECHNICAL STACK

PROGRAMMEERSTIJLEN

WAAR KUN JE AAN DE SLAG?

WAT VOOR JAVA DEVELOPER BEN JIJ?

VAST OF FREELANCE?

Laat ons je introduceren

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights