Voor opdrachtgevers

Snelle en betrouwbare consulting of detachering door Spilberg

Consulting als kwalitatieve en snelle oplossing


Het inhuren van een IT-professional op detacheringsbasis (consulting) via Spilberg heeft vele voordelen. De IT-professionals die bij Spilberg in dienst zijn, zijn zeer ervaren. Zij worden doorlopend opgeleid en begeleid. Met ons intern ontwikkeld learning & development programma en externe partners op het gebied van IT-opleidingen, zorgen wij ervoor dat onze professionals alle benodigde kennis in huis hebben. Uiteraard hebben de professionals ook ruime werkervaring op het gebied van development en testing. Zij zijn per direct inzetbaar binnen uw organisatie, voor zolang als u dat nodig acht.

U profiteert zo van de kwaliteiten en vaardigheden van een ervaren professional die hoogopgeleid is, zonder dat u hoeft om te kijken naar persoonlijke begeleiding, ontwikkeling of administratieve taken.

Zo werken wij

Wij bieden IT-professionals in ons netwerk de mogelijkheid om bij Spilberg in dienst te treden. We bieden ze aantrekkelijke ontwikkel- en carrièremogelijkheden en zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Deze professionals behoren tot de besten in de markt. Middels onze detacheringsconstructie (consulting) kunt u deze professionals inhuren.

Heeft u per direct een developer of testing professional nodig om uw organisatie tijdelijk te versterken? Neem dan contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statementkan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights