Voor professionals

Wij zijn graag jouw sidekick. Wij helpen je bij de volgende stap in jouw carriere binnen IT Development & Testing. Wij staan niet langs de zijlijn, maar zijn de aangevende middenvelder. Wij zorgen dat jij als spits kunt scoren en successen kunt vieren. Neem direct contact op en laat ons jouw staffing sidekick zijn.

Gezelligheid op kantoor - Spilberg
Bekijk meer

Ga voor IT Development & Testing

Spilberg biedt IT-Development carrières op vaste, interim- en detacheringsbasis. Onze ambitie is dat jij de carrière kiest die bij je past. We vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

 • Kies voor een interim opdracht

  Wanneer je kiest voor een interim opdracht, helpen wij jou met de zoektocht naar een perfect aansluitende opdracht. Los van de inhoud van de opdracht, adviseren wij je ook over je tarief en de looptijd van een opdracht. Samen vinden we een opdrachtgever waar jij als interim professional jezelf kunt zijn en jouw ambities kunt najagen.

  LEes meer

  Werken op kantoor - Spilberg
 • Kies voor detachering

  Zou jij het liefst via een detacheringsconstructie werken? We've got you covered. Je word onderdeel van ons Spilberg team en je bent onze man of vrouw in het veld bij de opdrachtgever. Door ons uitgebreide netwerk binnen Development & Testing weten wij de perfecte opdracht te vinden. Je doet brede ervaring op en daarnaast profiteer je van de voordelen en zekerheden van een vaste baan.

  Lees meer

  Leren - Spilberg
 • Kies voor werving en selectie

  Jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van een vaste baan dienen als basis voor onze zoektocht naar jouw ideale werkgever. We bereiden je voor op sollicitatiegesprekken, geven oprechte feedback en adviseren je over salarisonderhandeling.

  Lees meer

  Op de fiets naar werk - Spilberg
WAT WE DOEN

Samen schrijven aan de code van morgen

Het maken van de toekomst kunnen wij (gelukkig) niet alleen. Daarom heeft Spilberg als Staffing & Consulting organisatie het grootste netwerk binnen Development & Testing. Samen met onze IT-professionals en opdrachtgevers ontwikkelen we de toekomst in onderstaande domeinen.

WAT PROFESSIONALS ZEGGEN
 • “Ik kan via Spilberg werken met grote bedrijven, daar ligt ook mijn passie."
  Luuk de Bruin

  Luuk de Bruin

  Software ontwikkelaar

 • Spilberg is een van de weinige partijen die mij fatsoenlijk heeft benaderd.
  Lucas Brinkers

  Lucas Brinkers

  Java developer

 • Alles kon digitaal getekend worden. Het schakelen ging heel snel. Ik ben fan van de werkwijze van Spilberg. 
  Koen van Putten

  Koen van Putten

  Full stack developer

 • ​"Ik was niet perse op zoek naar een nieuwe branch. Ik wilde mijn kennis gaan uitbreiden."
  Rob van Maris

  Rob van Maris

  Full stack developer

Op kantoor - Spilberg
Kantoor - Spilberg

ONS AANBOD

Nieuwe vacatures

Lijntjes - Spilberg
Ruitjes overhemd - Spilberg
NEEM CONTACT OP

Geef jouw carriere een boost

Neem vandaag nog contact op en word onderdeel van het grootste BI, MI, data en analytics netwerk. Onze consultants adviseren je graag.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs