Java/Scala Development

Een Java developer is gespecialiseerd in programmeertaal Java en houd zich bezig met ontwikkeling van software; java development
Bekijk meer
Java/Scala Development

​​Kies voor Java Development of Scala Development

We vinden het belangrijk dat een developer echt goed gespecialiseerd is en toch ook breed georiënteerd. Dit houdt je als developer scherp en tegelijkertijd flexibel en leergierig. Wij plaatsen een developer pas als wij zien dat het een JAVA specialist betreft die echt in staat is om de nieuwe werkomgeving, dan wel het team, een stapje hoger te brengen en nieuwe doelen te bereiken.

Wij zijn altijd op zoek naar IT-professionals met een expertise in Java / Scala development. Wij hebben Java & Scala vacatures in heel Nederland. De consultants van Spilberg staan klaar om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar een Java of Scala functie. Dit zijn profielen waar wij veel naar zoeken.

  • Software Engineer

  • Back-end Developer

  • Full-stack Developer

  • Java Developer

  • Scala Developer

  • Kotlin Developer

Focus

Dankzij onze niche- en regiofocus kennen de Spilberg consultants de IT-arbeidsmarkt door en door. Wij zoeken altijd naar ervaren Java & Scala professionals die hun carrière een boost willen geven. Wij bieden carrières binnen onze eigen organisatie, of bij organisaties binnen ons netwerk. De persoonlijke relatie met ons netwerk staat bij ons centraal. Ook binnen onze andere expertises zoeken wij naar IT-professionals:

Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Spilberg
Neem contact op met de specialisten van Spilberg
KOM IN CONTACT

Let's talk

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en bijbehorende carrièrekansen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem direct contact op

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights