Opdrachtgevers

Spilberg beschikt over het grootste netwerk van IT-Development professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Kies voor werving & selectie, detachering of interim bij Spilberg
Bekijk meer

Onze diensten

Kiest u voor een samenwerking met Spilberg? Met onze staffing en consulting oplossingen vinden we de professional die uw organisatie komt versterken gegarandeerd.

Werk samen met het IT-ers netwerk van Spilberg
Neem contact op met Spilberg
 • Werving en Selectie

  Onze werving & selectie dienstverlening is er op gericht de best passende IT-professional te vinden die bij u in vaste dienst treedt.

 • Detachering

  Door middel van detachering huurt u op tijdelijke basis IT-professionals in die in dienst zijn van Spilberg. Zo heeft uw organisatie snel zeer kundige IT-professionals ter beschikking als extra versterking of als vervanging voor eigen personeel, zonder dat u deze zelf hoeft aan te nemen.

 • Interim

  Met onze interim oplossingen dragen wij met freelance IT-expertise bij aan projecten binnen elke IT-niche, voor organisaties van klein tot groot. Spilberg beschikt over een zeer groot netwerk van interim IT-professionals.

WHY US

Onze werkwijze

Meer weten van minder, dat is de kern van onze aanpak. Onze consultants zijn dankzij onze driedubbele niche focus superspecialisten binnen hun werkveld.

LEES MEER

 • Kennisdeling

  Spilberg gelooft in de kracht van kennisdeling. Zo leren we van elkaar en blijven we scherp. We doen dit actief op allerlei manieren.

 • Persoonlijke relaties

  Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van persoonlijke relaties. De menselijke factor in het matching proces is van onschatbare waarde.

 • Triple Niche focus

  Onze focus noemen wij ook wel de 'driedubbele niche focus'. Elke consultant werkt voor één niche en één sub-niche van onze IT Staffing & Consulting Group (Vibe Group), is gespecialiseerd in één van de drie diensten (werving & selectie, interim of consulting) en is actief binnen één regio.

Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Spilberg
Neem contact op met de consultants van Spilberg
KOM IN CONTACT

Neem contact met ons op

Onze gespecialiseerde consultants geven u graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en ons netwerk van professionals.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Events & Blogs