Opdrachtgevers

Spilberg beschikt over het grootste netwerk van IT-Development professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Drukte op kantoor - Spilberg
Bekijk meer

Onze diensten

Kiest u voor een samenwerking met Spilberg? Met onze staffing en consulting oplossingen vinden we de professional die uw organisatie komt versterken gegarandeerd.

Coderen op laptop - Spilberg
Samenwerking - Spilberg
 • Werving en Selectie

  Onze werving & selectie dienstverlening is er op gericht de best passende IT-professional te vinden die bij u in vaste dienst treedt.

 • Detachering

  Door middel van detachering huurt u op tijdelijke basis IT-professionals in die in dienst zijn van Spilberg. Zo heeft uw organisatie snel zeer kundige IT-professionals ter beschikking als extra versterking of als vervanging voor eigen personeel, zonder dat u deze zelf hoeft aan te nemen.

 • Interim

  Met onze interim oplossingen dragen wij met freelance IT-expertise bij aan projecten binnen elke IT-niche, voor organisaties van klein tot groot. Spilberg beschikt over een zeer groot netwerk van interim IT-professionals.

WHY US

Onze werkwijze

Meer weten van minder, dat is de kern van onze aanpak. Onze consultants zijn dankzij onze driedubbele niche focus superspecialisten binnen hun werkveld.

LEES MEER

 • Kennisdeling

  Spilberg gelooft in de kracht van kennisdeling. Zo leren we van elkaar en blijven we scherp. We doen dit actief op allerlei manieren.

 • Persoonlijke relaties

  Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van persoonlijke relaties. De menselijke factor in het matching proces is van onschatbare waarde.

 • Triple Niche focus

  Onze focus noemen wij ook wel de 'driedubbele niche focus'. Elke consultant werkt voor één niche en één sub-niche van onze IT Staffing & Consulting Group (Vibe Group), is gespecialiseerd in één van de drie diensten (werving & selectie, interim of consulting) en is actief binnen één regio.

Oud kantoor - Spilberg
Man werkt achter latop - Spilberg
KOM IN CONTACT

Neem contact met ons op

Onze gespecialiseerde consultants geven u graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en ons netwerk van professionals.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Events & Blogs