Opdrachtgevers

Spilberg beschikt over het grootste netwerk van IT-Development professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Drukte op kantoor - Spilberg
Bekijk meer

Onze diensten

Wij zijn graag uw partner op het gebied van IT Staffing. Wij staan in contact met het grootste netwerk van IT Development & Testing professionals in de BeNeLux. Hierdoor kunnen wij altijd de best mogelijke match maken. Onze professionals kunnen via de volgende manieren bij u aan het werk gaan.

Coderen op laptop - Spilberg
Samenwerking - Spilberg
 • Werving en Selectie

  Wij helpen u met de werving & selectie voor een IT-professional in vaste dienst. Wij zoeken altijd naar professionals die perfect aansluiten bij uw doelstellingen en bedrijfscultuur.

 • Detachering

  Door middel van detachering huurt u op tijdelijke basis IT-professionals in die in dienst zijn van Spilberg. Zo heeft uw organisatie snel zeer kundige IT-professionals ter beschikking als extra versterking of als vervanging voor eigen personeel, zonder dat u deze zelf hoeft aan te nemen.

 • Interim

  Met onze interim oplossingen dragen wij met freelance-IT-expertise bij aan projecten binnen elke IT-niche, voor organisaties van klein tot groot. Spilberg beschikt over het grootste netwerk van interim IT-professionals.

WHY US

Onze werkwijze

Wij werken vanuit een driedubbele niche-focus. Hierdoor weten wij zeker dat wij in uw vakgebied de beste specialisten kennen. Zo kunnen wij u ontzorgen op het gebied van staffing.

LEES MEER

 • Kennisdeling

  Spilberg gelooft in de kracht van kennisdeling. Zo leren we van elkaar en blijven we scherp. We doen dit actief op allerlei manieren.

 • Persoonlijke relaties

  Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van persoonlijke relaties. De menselijke factor in het matching proces is van onschatbare waarde.

 • Triple Niche focus

  Onze focus noemen wij ook wel de 'driedubbele niche-focus'. Elke staffing consultant: werkt voor één niche en één sub-niche brand van onze IT Staffing & Consulting Group (Vibe Group); is gespecialiseerd in één van de drie diensten (werving & selectie, interim of detachering);

Oud kantoor - Spilberg
Man werkt achter latop - Spilberg
KOM IN CONTACT

Neem contact met ons op

Onze gespecialiseerde consultants geven u graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en ons netwerk van professionals.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Events & Blogs