Vacature aanmelden

Overleg op kantoor - Spilberg

Vacature aanmelden

Spilberg is dé partner op het gebied van IT staffing en consulting voor de development en testing sector. Deze markt kent grote schaarste de druk op het invullen van cruciale rollen binnen organisaties blijft groot. Wij kennen de gespecialiseerde ontwikkelaars die uw organisatie vooruit kunnen helpen.

Wij hebben bouwen al jaren aan een warm netwerk van experts binnen deze niches. Dankzij de relaties die wij met deze professionals onderhouden, zijn onze consultants in staat om altijd en snel de best passende professional voor uw IT-functie te vinden. Of dat nu op vaste, tijdelijke of detacheringsbasis (consulting) is.

Onze consultants zijn specialisten in hun vakgebied, zij kennen de IT development & testing niche als geen ander en weten wat voor ontwikkelingen en trends actueel zijn. Dit stelt ons in staat om een hoogwaardige gesprekspartner te zijn. Wij luisteren naar uw behoeften en kijken welke professional het beste bij uw uitdaging, organisatie en projecten past.

Onze USP’s:

  • Niche focus

  • Sterk netwerk

  • Persoonlijk contact

  • Snelheid

Zoekt u een professional? Neem dan contact met ons op!

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statementkan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights